Nasza klasa

Klass
2007
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 44595
6,5 15 krytyków
Nasza klasa
powrót do forum filmu Nasza klasa

ne wierze w to ze cala klasa byla tak poje*ana ze nic nie zrobila tylko sie przygladali.
masakra! nie rozumiem tego ze wszyscy tam byli tak poje*ani...;/ w ogole tyle rzeczy sie
dzialo w szkole na korytarzach i nikt tego nie widzial, gdzie ci kur*a nauczyciele?? i
pomyslec ze takie cos mialo na prawde zajscie

ocenił(a) film na 7
martyna_sta

To się, niestety, zdarza. W gimnazjum miałam okazję zobaczyć podobne akcje - chłopcy bili się na korytarzu, potem dostawali opieprz od nauczyciela dyżurującego, a i tak działo się ciągle to samo.

Eufrozyna

zdaje sobie z tego sprawe, ale jest na prawde ah nawet nie umiem tegoo okreslic...;/ niestety ic nie mozemy z tym zrobic...

ocenił(a) film na 9
martyna_sta

Rozumiem Cię, sam jestem homoseksualistą i nic takiego mnie w życiu nie spotkało. Czy możliwe jest żeby tylu idiotów było w jednej szkole?! ... tak ten świat jest skonstruowany chyba, robaki zawsze będą wpie*dalać ludzi.

ocenił(a) film na 9
martyna_sta

Rozumiem Cię, sam jestem homoseksualistą i nic takiego mnie w życiu nie spotkało. Czy możliwe jest żeby tylu idiotów było w jednej szkole?! ... tak ten świat jest skonstruowany chyba, robaki zawsze będą wpie*dalać ludzi.

ocenił(a) film na 9
martyna_sta

niezloty

niestety, trafi sie taka ''ofiara'' i nie daja jej spokoju do poki jej calkiem nie wykoncza,,,;/ niewiem czy akie osoby posiadaja jakiekolwiek pozyywne emocje wobec drugiej osoby.. nie chce sie wierzyc ze to w gole jest mozliwe

ocenił(a) film na 7
martyna_sta

znam takie przypadki osobiście moze bez TAK tragicznego finału ale do czego moze doprowadzić takie zachowanie dziekiaki nie zdaja sobie sprawy... taka rysa na godności moze doprowadzic do tragicznych skutkow... a w polskich szkolach tak wlasnie jest... 3 debili zachowuje sie w ten sposob, jakas ofiara zawsze sie znajdzie malo kto sie wychyla zeby samemu nie oberwac (bo po co)