Nasza klasa

Klass
2007
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 44595
6,5 15 krytyków
Nasza klasa
powrót do forum filmu Nasza klasa

10/10

ocenił(a) film na 10

Niezwykły film, jedne z najlepszych zakończeń filmu jakie widziałem, oczywiście oprócz niektórych filmów. Poruszający film, niesamowita historia oraz świetnie ukazany dramat dwóch chłopców. Myślę, że po obejrzeniu tego filmu, każdy przeciętny nastolatek zastanowi sie nad swoim postępowaniem i przemyśli jaka krzywdę może wyrządzać drugiej osobie. Filmik oczywiście oceniam na 10 i do ulubionych wędruje. Pozdrawiam ;)

użytkownik usunięty
Bercikk96

No właśnie zakończenie sama końcówka jest niedopowiedziana. Czy Kaspar w końcu się zastrzelił?

Podobno ten film jest oparty na prawdziwych wydarzeniach. Ciekawa jestem jak sprawa ujrzała światło dzienne tj dlaczego dwóch uczniów dokonało takiego czynu, czy ktoś opowiedział co się działo w klasie ..? może Thea, a może Kaspar? Zawsze interesuje mnie to o czym się nie mówi w filmie.

ocenił(a) film na 10

Kaspar się nie zastrzelił, jest kontynuacja tego filmu w odcinkach serialowych pt. " Nasza Klasa : Życie Po " :)

użytkownik usunięty
Bercikk96

Możesz podać linki ?
Widziałeś ten dalszy ciąg? warty obejrzenia?

ocenił(a) film na 10

Wpisz w google ten tytuł i będzie, ale niestety bez lektora tylko z napisami, ale kontynuacja taka sobie juz ...