Nasza klasa

Klass
2007
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 44595
6,5 15 krytyków
Nasza klasa
powrót do forum filmu Nasza klasa

szkoda, że w Polsce nie ma takich ciasteczek :*

ocenił(a) film na 10
Natalia_1994

a ja to co?;p

ocenił(a) film na 8
Natalia_1994

"Tyyy dziwko bez przedszkola!"

"Jesteś zerem bez mózgu. Uwielbia despotę. Wstyd mi, że takie coś jak ty jest moją rówieśnicą"

"Jasne. Podnieca cię, jak twój "boski Andersik" znęca się nad Bogu ducha winnym Joosepem? Naprawdę mi ciebie żal..."

Oto kilka wypowiedzi z twojego bloga na ten sam temat. Proszę o usunięcie tego tematu jest tak durny jak i założycielka owego tematu. I nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Rorschach_

ale kolego ona napisała tylko że jej się podoba ten chłopak, a nie jego zachowanie. To że miał taką rolę nie znaczy że jest takim skurwysynem w rzeczywistości, nawet myślę że jest spokojnym chłopakiem.

maciek31

Ale mi się podobał że był taki odważny i męski. Bo ja sobie bardziej cenie wnętrze człowieka, ponieważ z pustej, ale pięknej miski się nie najesz ( tak moja mamusia mówi xD ) P0sdrUfkiiii :****

ocenił(a) film na 8
Natalia_1994

"Ale mi się podobał że był taki odważny i męski"

Haha macie ludzie już wiecie że ktoś jest odważny kiedy ma za sobą jeszcze czterech gości i wszyscy na jednego. Ten temat to marna prowokacja i na koniec muszę napisać że jesteś niedorozwinięta.

ocenił(a) film na 8
Natalia_1994

O i jeszcze jeden fajny komentarz z twojego bloga na ten temat.

"ten synek to jakaś metroseksualna ciota , a ty jesteś tanią szmatą.

ocenił(a) film na 8
Rorschach_

"Ale mi się podobał że był taki odważny i męski. Bo ja sobie bardziej cenie wnętrze człowieka, ponieważ z pustej, ale pięknej miski się nie najesz ( tak moja mamusia mówi xD ) P0sdrUfkiiii :****"

nie wierze... ktoś sobie z nas jaja robi , bo ja nie wieże , że ktoś tak pusty może istnieć ... :/

ocenił(a) film na 8
Darkista

*wierze

za krótki <br/>

ocenił(a) film na 9
Natalia_1994

Po przeczytaniu twoich postów stwierdziłem że jesteś galerianką

ocenił(a) film na 8
Natalia_1994

heh, widze, ze nawet na forum takiego filmu posmiac sie mozna

ocenił(a) film na 9
walkon

Ludzie nie dajcie się nabrać , to prowokacja jest.
Nie ma tak głupich ludzi.
Ten ktoś pomyślał że nieźle się uśmieje czytając wasze posty więc postanowił że założy konto z którego wynika że ma 15 lat i da se avatar z Dodą (uosobieniem pustoty}.
Ono pisze to dla jaj.
Uwierzcie że pewnie spadło z krzesła , czytając wasze posty.

ocenił(a) film na 8
JAiMOJEaLTEReGO

a szczególnie ten twój :
Po przeczytaniu twoich postów stwierdziłem że jesteś galerianką
nawet mnie rozśmieszył :)

ocenił(a) film na 8
JAiMOJEaLTEReGO

Popieram, ktoś ewidentnie robi sobie "żarty", przy czym mnie osoboście nie chciałoby się udawać idiotki. No ale ludzie, którz ich zrozumie...

Natalia_1994

kręcą cię takie zachowania u pedo-boyów? polecam redtube.com bierz przykład i kszatłtuj ścieżke kariery

Natalia_1994

Tak, widac że to prowokacja.
Bo ja rozumiem, że Anders mógł się jej podobac z wyglądu (bo naprawdę brzydki nie był), ale to, że był męski i odważny, że miał bogate wnętrze, to musi byc prowokacja, chyba, że jesteś masochistką.

ocenił(a) film na 9
Lady_Sakura

Przyznam , że urodę miał ładną, ale to w jaki sposób się zachowywał było okropne.