Nasza klasa

Klass
2007
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 44595
6,5 15 krytyków
Nasza klasa
powrót do forum filmu Nasza klasa

Polecany.

ocenił(a) film na 4

Polecono mi go ze względu na brutalność, ale film jest mizerny jeśli o to chodzi i też nie tylko. Nieciekawie przedstawiona historia, praktycznie zero przemocy, która była mi obiecana, nic ze sobą nie niesie, słabo zrealizowany i nakręcony. Wzbudzał momentami tam emocje, ale niewyraźne i delikatne. Jeśli ktoś oczekuje wielkiej brutalności, jakiej ja chciałem to mocno się zawiedzie. Nie polecam, w sumie nikomu, bo nie ma w nic co byłoby warte uwagi. Co do Thei, tępa dzida niewarta splunięcia.

Heklo

sam jesteś tępa dzida, ciołku.

Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 4
HRA

No co? Gościu zachował się honorowo i chronił nękanego chłopaka, a ona się od niego odwróciła, bo nie chciała tracić popularności w szkole. Jak dla mnie jest to zachowanie godne pogardy i niczego więcej.

Heklo

Ok, z tym, że Thea zachowała się idiotka, to się zgodzę. Nie potrafię jednak zrozumieć jak możesz mówić, że jest mało brutalności ? Człowieku, na jednego chłopaka rzuca się pięć osób, leją go, poniżają. W jednej scenie przecież tak go pobili,że nie mógł oddychać. Przykładali nóż do szyi. Czy na serio dla Ciebie to mało? Przecież to jest film na podstawie faktów. Tak się działo.. Dla mnie to po prostu koszmar. Pewnie za dużo się naoglądałeś filmów akcji, gdzie wszystko jest przerysowane.

ocenił(a) film na 4
olexy132

Widziałem gorsze pobicia na żywo więc niezbyt mnie to rusza :p

Heklo

Widziałeś, ale nie przeżyłeś...

ocenił(a) film na 4
olexy132

Co nie znaczy, że te pokazane w filmie mają mnie poruszać.

ocenił(a) film na 9
Heklo

Przepraszam Nie rozumiem tego komentarza

ocenił(a) film na 4
Bartosz33_pl

Nie mój problem.