Jednym z momentów który mi się najbardziej podobał była scena w której Joosep i Kascper wchodząc do stołówki z bronią spotkali koleżankę z klasy która przez cały film nie powiedziała ani słowa (:pokazywała jedynie serdeczny palec:), stanęli naprzeciwko siebie i ona zadała pytanie "Mam wejść czy wyjść?" ... może niema w niej nic szczególnego, ale mi osobiście się bardzo podoba... polecam film tym którzy go jeszcze nie widzieli.
Mi rowniez ta scena sie bardzo podobala :-)
Czemu w telewizji nie puszczaja takich filmow, tylko same badziewie z USA typu poscigi, strzelaniny wojny gangow ;-) setki wystrzelonej amunicji, wybuchy i pseudodramaty wystepujacych w nich bohaterów...?
Też zastanawia mnie ten fakt... Gdyby ten film ukazał się w telewizji na pewno został by bardziej rozpowszechniony i ludzie byliby bardziej uświadomieni co dzieje się na świecie a nawet w okolicy...
Dla mnie najpiękniejsza była scena, w której Kaspar przytulił swą babcie i prosił o wybaczenie.
FILM GENIALNY - 10/10 zdecydowanie! Rzadko oceniam tak wysoko filmy - ten jest wyjątkowy. Uważam, że każdy powinien go obejrzeć.