Nasza klasa

Klass
2007
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 44596
6,5 15 krytyków
Nasza klasa
powrót do forum filmu Nasza klasa

Jednym z momentów który mi się najbardziej podobał była scena w której Joosep i Kascper wchodząc do stołówki z bronią spotkali koleżankę z klasy która przez cały film nie powiedziała ani słowa (:pokazywała jedynie serdeczny palec:), stanęli naprzeciwko siebie i ona zadała pytanie "Mam wejść czy wyjść?" ... może niema w niej nic szczególnego, ale mi osobiście się bardzo podoba... polecam film tym którzy go jeszcze nie widzieli.

ocenił(a) film na 9
kate08

Mi rowniez ta scena sie bardzo podobala :-)
Czemu w telewizji nie puszczaja takich filmow, tylko same badziewie z USA typu poscigi, strzelaniny wojny gangow ;-) setki wystrzelonej amunicji, wybuchy i pseudodramaty wystepujacych w nich bohaterów...?

brainn

Też zastanawia mnie ten fakt... Gdyby ten film ukazał się w telewizji na pewno został by bardziej rozpowszechniony i ludzie byliby bardziej uświadomieni co dzieje się na świecie a nawet w okolicy...

ocenił(a) film na 9
kate08

Dla mnie najpiękniejsza była scena, w której Kaspar przytulił swą babcie i prosił o wybaczenie.
FILM GENIALNY - 10/10 zdecydowanie! Rzadko oceniam tak wysoko filmy - ten jest wyjątkowy. Uważam, że każdy powinien go obejrzeć.

add00

Ta scena również mi się podobała... nie dziwie się dlaczego ten film kandydował do Oskara ale dziwi mnie to że nie wygrał...