wlasnie obejrzalam i jestem wstrzasnieta!
mocny,prawdziwy film ... nie chce mi wierzyc,ze jest tyle glupot iagresii u tej bezdusznej mlodziezy. zakompleksieni mlodzi debile, co nie odrozniaja dobra od zla...
Powiedziałabym raczej, młodzi, wierzący, że są samym centrum wszechświata,że mają całe życie przed sobą i nic im się nie może stać. Że wszystko im wolno, że nikt nie ma nad nimi ani nad ich życiem żadnej władzy. A w rzeczywistości zachowywujący się jak zwierzęta, którym instynkt każe eleminować słabszych osobników.
Film mocny i wstrząsający, zgadzam się. Dający do myślenia. Niby nic odkrywczego, niby wtórny temat, niby wciąż się o takich wypadkach mówi... a jednak. Wciąż za mało. Dlatego takich filmów mimo wszystko nigdy za wiele.
Witam
mnie pil sie bardzo podobał, osobiście uważam żechłopak vallo kirs i Pärt Uusberg powinni dostac wiecej okazji by pokazac talent aktorski, naprawde kawal dobrej roboty.
pozdrawiam
a mnie nie bardzo sie podobał.sceny przemocy szokowały a nie przejmowały,po jakims czasie czułem ze tworcy szafuja widza coraz wymyslniejszymi torturami,i choc zamiarem oczywistym bylo postawic widza w sytuacji Joosepa,to cos poszło nie tak....nużące wrecz.a taki ciekawy temat