PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231721}

Nawiedzona narzeczona

Over Her Dead Body
2008
5,8 29 tys. ocen
5,8 10 1 29151
4,6 7 krytyków
Nawiedzona narzeczona
powrót do forum filmu Nawiedzona narzeczona

Tylko ze względu na papugę i kota (no dobra, i ze względu na Evę). :P

ocenił(a) film na 6
empedokles

Żenada -.-

rated17

"Tak sobie tłumacz" :P

ocenił(a) film na 6
empedokles

Jeśli lubisz oglądać filmy i oceniać je ze względu na zwierzęta, a nie aktorów czy fabułę to polecam obejrzeć Garfield'a :)

rated17

Nie wiem, czy pamiętasz, ale "Garfielda" już razem oglądaliśmy. I w porównaniu z "Nawiedzoną..." zasługuje na 10.

ocenił(a) film na 6
empedokles

To czemu nie zmienisz oceny? :P

rated17

Bo w porównaniu z "Gotowymi na wszystko" "Garfield" zasługuje na 1.

ocenił(a) film na 6
empedokles

Co mają 'Gotowe' do Nawiedzonej' i "Garfield'a'?

rated17

Dużo... Oprócz tego, że wszystkie trzy filmy (i serial) oglądaliśmy razem, to jeszcze to, że w pierwszym i drugim grała Eva, a we wszystkich trzech występowały KOTY!!! :P

ocenił(a) film na 2
empedokles

ode mnie też 2/10. jakoś nie porwała mnie ta komedia. ani to śmieszne było ani poważne. takie nijakie. nie mówie że dno totalne ale jedna z gorszych komedii jaką oglądałam

zolwik_206

Okazji do śmiechu było bardzo dużo, nie rozumiem dlaczego każdy pisze ze to mało śmieszny film. Widać był to humor dla inteligentnych

ocenił(a) film na 2
lussi13

Ja, Lussi13, nie kierowałbym się kategoriami inteligentny czy nieinteligentny a szukał bym przyczyny w tym, że różne bywają poczucia humoru - no taki się człowiek urodził. Są komedie, które bawią mnie do rozpuku i są takie nad którymi zastanawiam się dlaczego to to nazwano komedią a ktoś inny będzie miał diametralne odczucia i tak jest w przypadku tego filmu - bardzo starałem się chociaż uśmiechać - nie wyszło - 2/10 !!! i nie smutaj się negatywnymi opiniami - zostań przy swoim - pozdrawiam !!!