Jeśli lubisz oglądać filmy i oceniać je ze względu na zwierzęta, a nie aktorów czy fabułę to polecam obejrzeć Garfield'a :)
Nie wiem, czy pamiętasz, ale "Garfielda" już razem oglądaliśmy. I w porównaniu z "Nawiedzoną..." zasługuje na 10.
Dużo... Oprócz tego, że wszystkie trzy filmy (i serial) oglądaliśmy razem, to jeszcze to, że w pierwszym i drugim grała Eva, a we wszystkich trzech występowały KOTY!!! :P
ode mnie też 2/10. jakoś nie porwała mnie ta komedia. ani to śmieszne było ani poważne. takie nijakie. nie mówie że dno totalne ale jedna z gorszych komedii jaką oglądałam
Okazji do śmiechu było bardzo dużo, nie rozumiem dlaczego każdy pisze ze to mało śmieszny film. Widać był to humor dla inteligentnych
Ja, Lussi13, nie kierowałbym się kategoriami inteligentny czy nieinteligentny a szukał bym przyczyny w tym, że różne bywają poczucia humoru - no taki się człowiek urodził. Są komedie, które bawią mnie do rozpuku i są takie nad którymi zastanawiam się dlaczego to to nazwano komedią a ktoś inny będzie miał diametralne odczucia i tak jest w przypadku tego filmu - bardzo starałem się chociaż uśmiechać - nie wyszło - 2/10 !!! i nie smutaj się negatywnymi opiniami - zostań przy swoim - pozdrawiam !!!