PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=776}

Nawiedzony

The Haunting
1999
5,7 21 tys. ocen
5,7 10 1 21261
4,7 7 krytyków
Nawiedzony
powrót do forum filmu Nawiedzony

jako horror z prawdziwego zdarzenia nie ma u mnie ani jednej gwiazdki, natomiast świetny na spokojny wieczór przy herbatce. Podobał mi się ale raczej jako kino familijne ;)

ocenił(a) film na 3
para_vosotros

Właśnie dokładnie tak - jako horror kompletnie nieudany, wręcz szmira o idiotycznym scenariuszu i fatalnym wykonaniu, ale jako sympatyczny filmik familijny ze świetną Lili Taylor i piękną Catherine Z-J da się obejrzeć :D

ocenił(a) film na 7
para_vosotros

Podzielam Twoje zdanie. Słaby jak na horror, to coś w stylu filmu CASPER :P ale to może troszkę złe porównanie (chyba nie oglądałem nic innego o duchach:P). Efekty mimo to jak na lata 99 całkiem dobre. Ogólnie film nie razi amatorszczyzną, jest na dobrym poziomie. Całkiem niezła obsada aktorska.

jarroq

ja tez sie z Wami zgadzam. A po drugie to był film od 12 lat a więc wiadomo było, że straszny to on nie będzie. No ale i tak atmosferka nie była aż taka najgorsza.

ocenił(a) film na 7
yakuz605

To że jest znaczek od 12 lat to jeszcze nie powód żeby sądzić że film jest do bani. Ostatnio byłem zdziwiony jak taki właśnie znaczek był w trakcie jakiejś sceny z nagimi biustami. Zaraz będą pokazywać "wszystko" dwunastolatkom...

para_vosotros

Jak dla mnie można o nim mówić jako o horrorze, bo gdy pierwszy raz spałam, to nieźle się potem bałam. Jednak wiadomo że daleko mu do takich horrorów jak "koszmar z ulicy wiązów" czy "piątek 13-tego"

ocenił(a) film na 8
matio14

6/10