Jakim cudem ten film ma tak wysoką ocenę. Powinien być na 1. Dawajcie 1. Zmyliła mnie ta ocena i straciłem czas !!!
Świat nie jest biały albo czarny. Tak samo filmy. Nie ma albo totalne dno albo arcydzieło. Dla mnie zasługuje na 7. Wielokrotnie oglądałam ten film i go lubię. Jest stary i to nie to co teraz, nie przeraża mnie ale jest dobry. Nawet efekty specjalne są całkiem całkiem :)
Właśnie, efekty były naprawdę dobre, ja oglądałam dzisiaj po raz pierwszy i patrząc na ocenę na fw myślałam, że będzie to kolejna papka, typu filmy z TV Puls, a tu miłe zaskoczenie. Ode mnie dostaje 6/10, nie był to straszny horror, ale miło mi się oglądało + jak każdy stary film miał to coś, to samo miał horror "Statek widmo" a ocena jeden stanowczo za surowa. :)
Ale tu dziś ruch. Szkoda, ze wczoraj byłam zbyt zmęczona,by obejrzeć, a miałabym z kim podyskutować. Jeśli tu już jestem to zapytam Was o pomarańczową kule (jakby ciasto) pochłaniającą ludzi ale uciekającą od surowego wieprzowego mięsa-co to był za film?
tak samo straciłem czas, beznadzieja myślałem ze coś będzie dobrego a tutaj gówno jest
Co to za żałosne nagabywanie ludzi do dawania niskich ocen ? Po pierwsze, to żałosne i jeszcze w dziecinny sposób napisane. Po drugie, nie zasługuje na 1. Zasługuje na ocenę 4,5-5... I to prawda, powinni puszczać to raczej w kinie familijnym, ale dla dzieci od 12 roku życia, bo młodsze mogłyby jednak się bać.
Jak na film dla dorosłych o godzinie 22 to zasługuje na 1. Jak na kino familijne typu Walt Disney góra 4. Strata czasu.
Dziecinny to jest ten film. Jesteś wielbicielem filmów dla dzieci i animowanych więc nic dziwnego że się Tobie podobał. Poziom filmu 9 do 14 lat nie wyżej.
Po pierwsze, wielbicielką, jeśli już w ogóle. Po drugie, nie będę dyskutowała z 13 latkiem, którego argumentem jest `bo tak`. Żegnam.
tak już zmieniam swoją ocenę bo ty tak zapragnąłeś ^^ Film jak na rok produkcji całkiem niezły efekty też spoko, fabuła oryginalna. Są gorsze filmy które zasługują na ocenę 1 no i twoja wypowiedź również. A patrząc na twoje oceny filmów też dają wiele do życzenia 10 albo 1 różnorodność, że o ja cie ...
Co oznacza 1? Jak dla mnie film, który leży w każdym elemencie sztuki filmowej i o beznadziejnej treści. Ten film nie jest katastrofą tylko jest mocno przeciętny i jak dla mnie nijak nie zasługuje na 1. A inna sprawa, że uważam takie zero jedynkowe oceniania albo 10, albo 1 za dosyć niepoważne. Jest przyjęta skala filmwebu, nie jest najgorsza więc warto się jej trzymać. Łamię się między 4 "ujdzie", a 5 "średni". Ale chyba bliżej tego "ujdzie".