Naznaczony: rozdział 2

Insidious: Chapter 2
2013
6,7 56 tys. ocen
6,7 10 1 56471
5,8 12 krytyków
Naznaczony: rozdział 2
powrót do forum filmu Naznaczony: rozdział 2
HUBERTciawo

transwestyta jak już :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
HUBERTciawo

Pozdrawiam :)

HUBERTciawo

Szkołę to Ty pewnie znasz jedynie z żartów o Jasiu i nauczycielce, chociaż pewnie je też było Ci trudno zrozumieć. Naucz się pisać bo wstyd mi, że takie małpoludy jak Ty to moi rodacy. Matka pewnie z ogonem chwytnym na drzewie jeszcze wisi i nie zdołała wychować jeszcze małego Huberta. Pozdrawiam raz jeszcze. Powodzenia w dorosłym życiu o ile mózg nadąży.

ocenił(a) film na 10
martsia1

Skarbie mój wujek nigdy nie chodził do szkoły a ma wielki dom z garażem a w garażu stoi porshe jego syna ja doskolale wiem vo chce robić w życiu i jestem zdecydowany za to ty skarbie zacznij się zachowywać jak prawdziwa kobieta życze szczęścią

ocenił(a) film na 6
martsia1

W takich chwilach jak ta żałuję, że na filmwebie nie ma opcji kliknięcia "Lubię to!", więc napiszę tylko "Lubię" Twoją wypowiedź. :D

ocenił(a) film na 10
HUBERTciawo

Wcale nie transwestyta. Po prostu matka wmówiła temu duchowi (gdy jeszcze żył i był małym chłopcem), że jest dziewczynką i utrzymała w nim to przeświadczenie. W zaciszu domowym i sród swoich potencjalnych ofiar (tak było w przypadku jego styczności z Joshem) udawał kobietę. Nawet, gdy nie miał damskiego przebrania (jak w czasie, który spędził w szpitalu), w głębi czuł, że jest jednak kobietą. Wszystkiemu winna była pomylona matka.

ocenił(a) film na 10
Shiloh

Wygląda na to że masz racje ale musisz przyznać gość w tej sukience był straszny jak cholera lubie obydwie części naznaczonego ale to jedynka naprawde mnie przeraziła naznaczony to właściwie jedyny horror który mnie przeraził w jedynce mogli pokazać owiele więcej scenek z tą rzekomo staruszką

ocenił(a) film na 10
HUBERTciawo

Czy ja napisałem, że ta postać nie jest straszna, gdy była w damskim przebraniu (zwłaszcza biorąc poprawkę na to, że prawdziwej jej tożsamości na początku całej historii trzymali w tajemnicy? To jeden z najlepszych horrorów ostatnich lat (jak dla mnie przebija część pierwszą). A co do samej postaci, to jakoś kojarzyła mi się z tymi jednotożsamościowymi bliźniakami z "Szeptów" Koontza (sorry jeśli nie przeczytałeś książki, naprawdę ją polecam).

Shiloh

ten caly HUBERTciawo to troll , zobaczcie co pisze o innych filmach ... totalny brak kultury