Dalej bije się z myślami, bo szczerze mówiąc w tym miesiącu nie ma nic ciekawego czego bym jeszcze nie
oglądał w kinie. Wielkim fanem serii nie jestem, w niektóre pozycje grałem, ale fabuły zupełnie nie
pamiętam.Mimo mojego zdziwienia jego obecnością w tym filmie, jestem skłonny dla jego aktorstwa pójść,
chociaż chyba wolałbym na swojej kanapie obejrzeć ten film za pół roku na VOD... Cholera
ja nie polecam,ale jesli lubisz aktora to mozesz sprobowac. Ja tez czasami ide tylko dla aktora,ale nie zawsze moge wytrzymac....
W zasadzie tylko dla samego aktora nie oglądam filmów, ale ciekawi mnie postać jaką wykreował Aaron, poza tym licencja tez jest ciekawa. Od dłuższego czasu czytałem o filmie i kusi zajrzeć do kina, ale nie chcę się rozczarować i żałować straconego czasu i wydanych pieniedzy.
Obejrzyj sobie na necie tak jak ja to zrobiłem :D streamvid . tv/oQPkUrOp Przed i po kropce usuń spację ;p
Zapraszam w sobotę na mój jotubowy kanał wynurzenia gracza - tam w sobotę około północy będzie rzeczowa recenzja filmu. Pozdrawiam
Stało się. Widziałem przedpremierowo. Nie był powalający. Słaba fabuła i koszmarny początek. Później było nieznacznie lepiej. Za dużo patosu. Gdyby film powstał jako pierwszy to pewnie w grę bym nie zagrał.
No to chyba jestem teraz bardziej skłonny darowaniu sobie tego filmu i spędzenia tego czasu na kanapie przed tv szukaniu czegoś na vod :)
Jeżeli bym za ten film zapłacił a nie poszedł "na zaproszenie", to bym bardzo żałował tych dwóch albo trzech dych.
Zgadzam się z Tobą całkowicie byłem wczoraj na filmie i jest po prostu średni,nudny i strasznie typowy, jest trochę ogarniętych scen a czasami nawet fajnych ale to za mało. Byłem na tym w kinie i trochę szkoda Mi wydanych pieniędzy.
Ejjj no! Ja się wybierałam, ale z bratem..no ale, że on czytać nie da rady no to niestety zrezygnuje coby go nie denerwować, obejrzymy sobie niestety w domu...a szkoda, bo zapowiadał się widowiskowy seans..
No chyba, że komuś coś wiadomo o wersjach z lektorem na terenie Krakowa (już nawet dubbing jakoś przecierpię jeśli by był) byle nie napisy, to proszęę bardzo bardzo-dajcie znać :-)
Nie stety pozostaje Ci w domu jak wyjdzie na dvd. Filmy tego typu są tylko i wyłącznie z napisami, z dubb to tylko filmy marvela, dc i coś w tym stylu ale nie akcja
Hah gdyby mógł, albo inaczej gdyby to było dla niego takie łatwe jak dla nas to byłoby super.
Ale ma teraz większą motywację, więc kto wie, tym bardziej, że zapowiada się ponoć kolejna część Transformersów.
Sceny akcji są fajne bo to czysta kaskaderka, a nie CGI więc tak długo jak jadą w aucie film ogląda się bardzo dobrze. Może nie zmienił mojego życia ale na odstresowanie i miła rozrywke super film. No i scena rzucania pracy bardzo poprawiła mi humor ;)
polecam ten film właśnie wróciłem z kin i nie żałuję film fajny tylko początek słaby ale jak się wyścigi zaczęły to nie nudziłem się więc polecam
Opiniami się za bardzo nie ma co sugerować, jak widzisz, są bardzo podzielone. Powiem tak, jeśli bardzo lubisz szybkie samochody, dźwięk V8, masę wyścigów i pościgów. A do tego Aarona... to gwarantuję Ci dobrą zabawę. Jeśli jednak nie szukasz w filmie czystej rozrywki, a zajmiesz się analizą każdej klatki, to pewnie Ci się nie spodoba i stracisz czas i pieniądze. Film jest inny niż "Szybcy i Wściekli", mniej naładowany rzeczami niemożliwymi, także Twoja decyzja, wszystko zależy od tego czego oczekujesz. Pozdrawiam :)
Jestem właśnie po seansie i szału nie było, początek (jeśli za początek można uznać pierwszą godzinę filmu) okropny, naprawdę nie wiem co to miało być, ale później było lepiej, ogólnie oceniłem film na 6, bo dźwięk w kinie rewelacja, aż fotele drżały. Pościgi no i fajne bryki też na plus. Co do aktora grającego główną rolę, trochę mnie irytował, z tym głosem twardziela niczym Jason Statham i wiecznie zbolałą miną. ;)
Opinie są dość skrajne to prawda, Ja się dość wynudziłem, kolegą się podobało bo była akcja i samochody. Decyzja zależy od Ciebie czy warto iść, Moim zdaniem nie ale niektórzy uważają, że tak. Jeżeli nie potrzeba Ci wiele to raczej nie będą to źle wydane pieniądze.
Akurat od filmu zazwyczaj wymagać dużo. Chyba jednak poczekam aż będzie na VOD, repertuar w moim małym miejscowym kinie powiększył się o Noego, który będzie za tydzień :)
Dla mnie wybór też już jest oczywisty, szkoda, że musze poczekać, lubie chodzić regularnie do kina :)
Choć już sie znaleźli tacy to zaniżają średnią uważając film gniotem, film skazują przed pójściem do kina a może w ogóle nie byli po prostu dają 1 dla reguły. Żal mi ich. Film jest całkiem niezły i nie zasługuje na 1.
Oceną na filmwebie można się sugerować, może z rok po premierze, bo na początku jest oczywiście wysyp fanboyów. Chociaż też trzeba patrzeć na to z pewnym dystansem, często niezłe kwiatki można znaleźć. ;)
Obserwuje ocenę Nfs od samego początku. Pierwsze oceny wahały się w okolicy 7.4, potem spadło do 6.9, następnie było 6.7, i skok na 7.2, a obecnie ocena wynosi 7.3, myślałem, że bedzie zupełnie odwrotnie :).
Taki shit jak F&F ma 7.4 więc NfS pewnie poniżej 7.0 nie spadnie. Ach ten filmweb. :)
Dla porównania imdb:
Fast Five - 7.3
Furious 6 - 7.2
Czyli jednak nie taki filmweb straszny, widocznie widzom się podoba, krytycy aż tak bardzo przychylni nie są.
Byłem i polecam rzeczywiście nie porywa jakoś bardzo ale efekty dźwiękowe az wbijały w fotel hehe całe kino drżało myśle ze dobry film na oderwanie się trochę i rozluźnienie :)
Tak btw, jeśli dalej się wahasz to polecam przeczytać - http://www.saveproject.pl/other.content.php?otherContentId=73 . Ja co prawda na film to kina na pewno się nie wybiorę, ale jak będzie 1080 to nie omieszkam zobaczyć.
Dzięki wielkie za recke. Na szczęście już nie muszę się zastanawiać, filmu u mnie w kinie już nie mam. Poczekam na wersje na Blu-ray :).
Fabułą nie porywa, niektóre sceny są przeciągnięte w czasie nie wiadomo po co, ale...sceny wyścigów są zrobione bardzo dobrze, podobno nie zostały do nich użyte komputery więc mamy pewnego rodzaju "oldschool", bryczki są naprawdę odwzorowane pieczołowicie a gra aktorska stoi na przyzwoitym poziomie. Jeśli chcesz się wybrać na fajny, odstresowujący film, lubisz szybkich i wściekłych i po prostu lubisz "ścigałki" to polecam