PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658470}
6,5 76 tys. ocen
6,5 10 1 75721
5,1 20 krytyków
Need for Speed
powrót do forum filmu Need for Speed

MEGA LIPA

ocenił(a) film na 1

TOTALNE DNO, Ciężko w kinie wysiedzieć do połowy , do końca to ciężko dospać, film banalny,
sceny nudne , fabuła tak prosta że dziecko w przedszkolu miało by wątpliwości co do logiki.

ocenił(a) film na 2
allegro_ebay

Zaraz przyjdą tacy co powiedzą, że się nie znasz i tak naprawdę chodzi o pięknie odrestaurowane samochody i genialnie oddany dźwięk silnika ;-). Może tak, może to film nie dla nas ;-).

allegro_ebay

Ty się nie znasz bo tu chodzi o pięknie odrestaurowane samochody i genialnie oddany dźwięk silnika ;]

ocenił(a) film na 2
5476

"Lubię to" ;-)

niedzielnyogladacz

heh no lepiej tego nie mogłeś ująć. Szkoda tylko że sam tego nie rozumiesz

ocenił(a) film na 5
allegro_ebay

Niestety ale ja się z kolegą zgodzę że wyszło licho. Aaron Paul, jako serialowy aktor, tutaj słabo zagrał, a postać, którą odgrywał była po prostu nudna i nawet pasażerka Tobeya, którą uwielbiałem z 28 Tygodni Później nie uratowała tego filmu, mimo że bardzo dobrze zagrała panikę w wiszącym aucie. Prawdopodobnie naprawdę panikowała.

W cenie, za którą mógłbym kupić bilet na jakieś prawdziwe wyścigi "genialnie oddany dźwięk silnika" to trochę za mało

allegro_ebay

No masz racje... ale i tak 6teczka.

ocenił(a) film na 5
allegro_ebay

zgadzam się, kicha dokumentna. oczywiscie szanuje tych co im sie podoba ten film, kazdy ma swoj gust. dla mnie to jest dno.

allegro_ebay

Chyba się starzeje, nudny i zbyt prosty, przewidywalny ten film jak dla mnie... plus za 944 podczas pierwszej sceny wyścigowej :3

ocenił(a) film na 8
nissoo

a Mi się podobał ;)
nie chce komentować komentujących, ale film jest bez efektów komputerowych, samochody są świetne, ryk tak samo ;)
a odnośnie Aaron Paul'a, każdy chciałby, czy też spodziewał się odwzorowania Vin Diesla, poniekąd trochę ściągnęli, bo bohater też nie rzuca słów na wiatr i ma charakterystyczny glos, a tutaj wszystkich zadziwie bo Aaron zagrał dobrze. Pewnie ŚP. Paul Walker zagrałby lepiej, bo przyzwyczailiśmy się do niego za kółkiem, ale go już nie ma a jest Aaron Paul, który się sprawdza ;)

Chcecie na siłę zrobionego gniota z maksymalną grafiką komputerową, czekajcie na Szybkich i wściekłych 7, tutaj mamy inny obraz, naturalny...

ocenił(a) film na 9
SMCVaN

Film calkiem spoko , odwzorowal gre i o to chodzilo. A ze prosta fabula ? No i ? taki typ filmu wiec nie rozumiem co niektorych. W zasadzie ten film mi sporo przypominal stary film "bandit" Jak jechali prawie przez caly film na ten wyscig i mieli nawigatora , w bandit nawigatorem byl ziomek w ciezarowce a tutaj w samolotach hehheeh.

użytkownik usunięty
SMCVaN

mi się podobał, zdecydowanie lepsze kino samochodowe niż seria F&F. Aaron Paul zagrał bardzo fajnie, pomimo tego że kompletnie mi do tej roli nie pasował. Absolutnie nie zgadzam się z tym że Paul Walker zagrałby lepiej. Paul pasował, kojarzy się z takimi produkcjami, ale aktorem był no kurde śreeeednim.

N4S miło się ogląda, nie jest jakoś mega przesadzony i głupawy, główny bohater daje radę, pasażerka bardzo na plus, "ekipa" fajnie dobrana. Do tego dobra ścieżka dźwiękowa i piękne ujęcia.

Dla fanów serii N4S i ogólnie fanów motoryzacji to chyba najlepsza propozycja od czasu 60sekund.

Dla reszty IMHO całkiem niezłe kino, choć wiadomo że nie kino najwyższych lotów.

allegro_ebay

trochę się zgodzą z Tobą. Duza czesc filmu to romansik. Śmieszna scena z helikopterem gdy ich ścigali nagle się pojawia 3 min po tym jak głowny bohater zadzwonil po Mavericka, na końcu gdy ratuje glowny bohater Dingo są metr od samochodu gdy wybucha a oni sa cali przypatrzcie sie dobrze. Kiepski początek dobry ale wraz z upływem czasu emocje cichły. No coz bywa.