Idąc na ten film miałem pozytywne nastawienie, oglądając pierwsze 30 minut, lekko się zawiodłem,
jednak po oglądnięciu całego, nie zawiodłem się. Film świetny, mimo kilku niedociągnięć.
Dlaczego Dino nie zniszczył tego samochodu? To z tym, że policja puszcza samochody na innych
rajdowców to trochę zrozumiałe, tak najłatwiej ich zatrzymać. Ciekawi mnie również, jak zrobili tą
scenę nad przepaścią. Kaskaderka, czy komputer? Zakończenie też całkiem niezłe, chociaż mogło
być lepsze. Po seansie z kumplem zastanawialiśmy się nad tym, czy jest potencjał na drugą część.
Według mnie, raczej nie. A jakie jest wasze zdanie?
Moim zdaniem 2 część mogła by powstać tylko, żeby dalej chodziło o nie legalne wyścigi, a nie robić z tego film sensacyjny jak F&F.
Ja go dziś zobaczyłem początkowo sądziłem jak ty jednakże z kolejnymi minutami mnie wciągało i wciągnęło do tego świata :D:D.
Zawsze porusza się przy takich filmach F&F bo to taki pierwszy porządny film powstał i później seria był potencjał gdyby nie było to by brakowało takich filmów.
Z drugiej strony teraz Need For Speed mocno uderzyło przede wszystkim efektami wyścigami no i samochodami jakby inaczej :).
Jak dla mnie jest duży potencjał nie zmieniał bym aktorów bo na prawdę rolę odegrali zajebiście ! wszyscy a Benny był najśmieszniejszy xD.
Myślę że kolejne części mogłyby powstać jak najbardziej nawet na nie czekam wystarczy trochę pomysłu poczekamy zobaczymy dopiero była premiera ehh...
Film był naprawdę wciągający i z przyjemnością się go oglądało. Ale szczerze nie chciałabym 2 części.
Uwielbiam serie F&F ale powtórki bym nie chciała z NfS.
Takich filmów dobrych jest bardzo mało jak NfS i F&F jeśli byś nie chciał powtórki to na kolejne takie filmy które są po prostu ogień :D byśmy czekali kolejne lata...
Film porownywalny do gry , spoko fury , sporo policji i blokady :D Ja sie tylko nad jednym zastanawialem - skoro on wygral ten wyscig na koncu to jak on odebral wygrana ? W sensie ze glowna wygrana byly auta kierowcow tak ? Tylko ze tylko jego ocalal heheheehe bo reszta poszla pewnie na zlom lub nie miala juz takiej wartosci.... no i szkoda mustanga ahhhhh co za furka masakra. Ciekawi mnie co na to wlasciciel tego samochodu co mu go "pozyczyl". A dino zostawil ten samochod bo byl kolekcjonerem i mial z nim pewne wspomnienia. Jedyne co mnie troche zdziwilo to sens zemsty glownego aktora - przeciez to byl wyscig fakt dino zagral nie czysto i uderzyl w pita zderzak ale na finalowym wyscigu pozostali kierowcy rowniez grali nie czysto i jakos nikt sie nie zatrzymal aby pomoc drugiemu ? No i rowniez pit specjalnie blokowal dino zeby toby wygral ^^
Zgadzam się z tobą ale nie do końca. To był wyścig, Dino uderzył w Peta bo chciał wygrać ok, ale do cholery zabiłeś człowieka to idź i chociaż spróbuj mu pomóc, ale nie muszę wygrać wyścig bo przegram kasę (około 2 mln z mustanga) a w zamian kasuję auto za 1,5 mln drugie uszkadzam a trzecie rekwiruje mi policja. Interes życia :)