PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658470}
6,5 76 tys. ocen
6,5 10 1 75720
5,1 20 krytyków
Need for Speed
powrót do forum filmu Need for Speed

Poszłam na ten film ze względu na słynną grę EA i byłam bardzo ciekawa co wymyślili. Prawdę
mówiąc nie spodziewałam się bardzo dobrego filmu... Jak bardzo się pomyliłam. Co prawda były
tam sceny bardzo przewidywalne i takie, które są w wielu filmach tego typu, ale to wszystko jest
wybaczalne. Dawno tak dobrze nie bawiłam się w kinie! Ten film wzbudził we mnie emocje, które
każdy film powinien wzbudzić. I wiem, że moja ocena wydaje się wysoka, ale to był naprawdę dobry
film. Polecam każdemu. 8/10

ocenił(a) film na 10
alishia28

A gdzie i kiedy to było jeśli grzecznie mogę spytać ????

Rafal3399

W USA film miał premierę wczoraj jeśli o to chodzi.

ocenił(a) film na 9
Rafal3399

Mieszkam w Anglii i byłam wczoraj na premierze. :)

ocenił(a) film na 10
alishia28

I jakie masz z tego wrażenia ??? czy panowie z DreamWorks SKG we współpracy z Panami EA stworzyli coś pięknego czy było odwrotnie bo ja akurat jestem fanem tej serii gier choć nie ukrywam że grałem w trzy części ( U 2 , MW z 2005 i HP 2010) a także urywkami w MW z 2012 :D ( nie liczę ją do ukończonych w całości)

ocenił(a) film na 7
alishia28

Dzięki za recenzje ;) Warto wiec zwrocić uwage na ten film ! Dzięki ;)

ocenił(a) film na 9
Michael_van_Grand

Polecam :) Najlepiej iść na seans bez większych nadzieji na dobry film. :)

ocenił(a) film na 9
alishia28

Tez wlasnie wrocilem z kina... musze przyznac ze film trzymal poziom pierwszych Fast and Furious. Polecam!
a Imogen Poots ze swoim londynsim akcentem byla zajebista!

ocenił(a) film na 8
ainadiel

Ja byłem wczoraj ;-) pozytywne zaskoczenie, byłem w szoku że im aż tak dobrze wyszło 7,5/10 Polecam warto ;-)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
ainadiel

Aaron Paul i Imogen Poots wystąpią razem jeszcze w jednym filmie "A long way down" (nie wiem jak przetłumaczyli na polski)
I to prawda jest zajebista! :)