PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658470}
6,5 76 tys. ocen
6,5 10 1 75722
4,9 13 krytyków
Need for Speed
powrót do forum filmu Need for Speed

Myślałam że będzie badziew ale strasznie sie pomyliłam,wszystko co powinien mieć najlepszy film
było! Czad,akcja,pikawka mi momentami szybciej zabiła,nawet i łzy ( kiedy Pete ginie ),ekstra
bomba i koniec,oboje chcemy z synem obejrzec go ponownie!

13bella13

Zrobiło Ci się mokro?

Zaznacz następnym razem, że spoilerujesz- to po pierwsze. Po drugie, naucz się pisać, bo Twój post wygląda jak bełkot przedszkolaka- przed "ale" stawiamy przecinek. Kiedy używamy tego znaku robimy po nim spację.

13bella13

Eh, próbowałem edytować, ale nie zmieściłem się w czasie. Tutaj post, który chciałem zamieścić.

Zrobiło Ci się mokro?
(Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać)

Zaznacz następnym razem, że spoilerujesz- to po pierwsze. Po drugie- naucz się pisać, bo Twój post wygląda jak bełkot przedszkolaka. Przed "ale", czy "że" stawiamy przecinek. Kiedy używamy tego znaku, robimy po nim spację, ale gdy wstawiamy tekst w nawias robimy to w ten sposób- (tekst w nawiasie), a nie w w sposób jaki to zrobiłaś- "( tekst w nawiasie )". Przed zdaniem "oboje chcemy z synem obejrzec go ponownie" powinnaś postawić kropkę. Nie będę się już rozwodził na sformułowaniami typu "zajebisty i koniec", "ekstra bomba", czy "czad", poproszę Cię tylko nie, żebyś nie próbowała uczyć swojego syna języka ojczystego.

ocenił(a) film na 8
Ycaktiw

Filmweb jest od komentowania filmów a nie od bełkotu na temat ortografii, odpuść, to nie miejsce na to.
Na mnie film też zrobiła dobre wrażenie.
Polecam, choćby dla pięknych samochodów.