Myślałam że będzie badziew ale strasznie sie pomyliłam,wszystko co powinien mieć najlepszy film
było! Czad,akcja,pikawka mi momentami szybciej zabiła,nawet i łzy ( kiedy Pete ginie ),ekstra
bomba i koniec,oboje chcemy z synem obejrzec go ponownie!
Zrobiło Ci się mokro?
Zaznacz następnym razem, że spoilerujesz- to po pierwsze. Po drugie, naucz się pisać, bo Twój post wygląda jak bełkot przedszkolaka- przed "ale" stawiamy przecinek. Kiedy używamy tego znaku robimy po nim spację.
Eh, próbowałem edytować, ale nie zmieściłem się w czasie. Tutaj post, który chciałem zamieścić.
Zrobiło Ci się mokro?
(Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać)
Zaznacz następnym razem, że spoilerujesz- to po pierwsze. Po drugie- naucz się pisać, bo Twój post wygląda jak bełkot przedszkolaka. Przed "ale", czy "że" stawiamy przecinek. Kiedy używamy tego znaku, robimy po nim spację, ale gdy wstawiamy tekst w nawias robimy to w ten sposób- (tekst w nawiasie), a nie w w sposób jaki to zrobiłaś- "( tekst w nawiasie )". Przed zdaniem "oboje chcemy z synem obejrzec go ponownie" powinnaś postawić kropkę. Nie będę się już rozwodził na sformułowaniami typu "zajebisty i koniec", "ekstra bomba", czy "czad", poproszę Cię tylko nie, żebyś nie próbowała uczyć swojego syna języka ojczystego.