PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658470}
6,5 76 tys. ocen
6,5 10 1 75720
5,1 20 krytyków
Need for Speed
powrót do forum filmu Need for Speed

beznadziejny aktor, aktorka(jej fryzura) i reszta to syf, nudny jak flaki w oleju, beznadziejny film

ocenił(a) film na 3
gta_sa

Zawsze jak wchodzę na filmweb, musi być osoba, która wypowiada słowo nuda, czy naprawdę wszyscy kinomaniacy są dziś zblazowani kinomatografią?

ocenił(a) film na 1
chris3z8

po prostu ten film jest beznadziejny, nie wiem jak można się wypowiadać na tle jego pozytywnie... jest o wiele więcej lepszych filmów z prawdziwego kina a nie takie dno..

ocenił(a) film na 10
gta_sa

Każdy ma inne zdanie

gta_sa

To podaj jakieś tytuły, tylko nie wylatuj z dramatami, thrillerami, historycznymi, tylko o podobnej tematyce do tego filmu.

ocenił(a) film na 1
gta_sa

zgadzam się beznadzieja!!!!

ocenił(a) film na 3
gta_sa

To zależy od tego, jak podszedłeś do filmu. Ja od razu wiedziałem, że to nie będzie nic specjalnego, ale jak na tak mało realne kino bawiłem się dobrze. Do obejrzenia na raz. Przy piwku i dziewczynie.

ocenił(a) film na 1
gta_sa

wiadomo o gustach się nie decyduje, ale od tego tutaj to jest aby wyrazić swoją opinie negatywną lub pozytywną, prze oglądałem setki bądź tysiące filmów i mogę stwierdzić, że ten film jest bezwartościowy i bardzo słaby, koniec tematu nie spamować.

gta_sa

No to na tysiące filmów choć 3 tytuły mógł byś podać, no ale brakiem argumentu można skończyć temat i nie spamować, nie zmierzam się przekrzykiwać na temat tego czy film był dobry czy zły, chciałbym się dowiedzieć po prostu o tytułach innych filmów w podobnym klimacie lepszych od tego bo z chęcią bym obejrzał.

ocenił(a) film na 1
gta_sa

jeżeli chodzi o a'la nielegalne wyścigi to Szybcy i Wściekli 1-6! reszta inne to wszystko bardzo mierne podróbki, no jeszcze dobre jest Beakerboys(ale to o motorach) Need For Speed jest bezwartościowy, nie oddaje żadnych emosji i wygląda jak niskobudżetowiec. Nie chce mi się naprawdę ju komentować tego, bo muszę przypominać sobie o tym filmie i straconym czasie..

ocenił(a) film na 7
gta_sa

A dla mnie film był dobry :D w F&F jest dużo efektów specjalnych, a w NFS film był kręcony "na żywo" ( tak się wypowiadali aktorzy i twórca filmu )

gta_sa

Ogarnij się synku. Wystawiasz oceny 1 albo 10, kiedy masz skalę od 1 do 10. Ok, masz takie prawo, ale przynajmniej daruj sobie w tedy wypowiadanie się na publicznym forum, bo tylko wychodzisz na głupka. Pomijając już fakt jaki jest Twój wiek i jak bardzo znasz się na kinematografii w ogóle. Jakie pojęcie masz o filmach kiedy w Twoich ulubionych wyświetlają się "Piła 3D" albo "Step Up 3D". Co Ci daje to prowokowanie? Twoje życie jest lepsze jak piszesz i robisz bzdury w internecie? Oh, udało Ci się. Ktoś nareszcie zwrócił na Ciebie uwagę! A teraz wracaj do szkoły, jak się trochę pouczysz to może będzie jeszcze szansa porozmawiać na jakimś poziomie.

ocenił(a) film na 1
Natchan23

po pierwsze primo te konto jest dla beki, wiek niema znaczenia bo już dawno temu skończyłem szkolę i mam rodzinę więc nie udawaj Gieroja, idź na forum dla hejterów lepiej a to, że mam te dwa filmy nic nie oznacza może przypadkowo się dodały, nie żyje tym portalem nie uzupełniam danych nic z nim nie robię a oceniasz go jakby dla ciebie on wiele znaczył, to pokazałeś na jakim poziomie ty jesteś. ja się wypowiedziałem na temat tego filmu i koniec zamknij mordę. to jest moja ocena

gta_sa

I tak się wyrażasz ? Cóż, w takim razie jeśli Twoje dzieciństwo już się zakończyło, to było bardzo trudne. Nie trzeba być psychologiem, żeby wyciągać takie wnioski, dowodów dostarczasz samemu.

"konto jest dla beki" - nie widzę w tym nic śmiesznego, to jest po prostu żałosne.

Tak, filmweb wiele dla mnie znaczy, bo przed obejrzeniem każdego filmu sprawdzam jego ocenę. Po obejrzeniu samemu go oceniam. Nie oceniam a nawet nie oglądam filmów, na których się nie znam, których nie zrozumiałem, albo które mnie nie interesują. Jestem poważnym człowiekiem i na całe szczęście takich jak ja jest tutaj dużo więcej niż takich idiotów jak Ty, którzy te oceny niszczą i robią "dla beki". Idź poświęć swój czas na co innego. Zabierz żonę i dzieciaki na obiad, albo idź popracuj. Albo wracaj do szkoły bo nadal uważam, że masz naście lat i próbujesz zgrywać mądrego. Inteligentny człowiek się nie wyraża tak jak Ty.

ocenił(a) film na 1
Natchan23

Nienawidzę takich męczy buł ja ty nim jesteś, zawsze musi się znaleźć najmądrzejszy na świecie i dodać swoje 5 groszy. Daj sobie spokój i nie spamuj albo idź gdzie indziej się wyżal