Nie polecam!! Nie idzie oglądać !!!
Historia przedstawiona w filmie jest nudna,aktorzy z niezbyt ciekawą aparycją i na dodatek z wątpliwymi umiejętnościami aktorskimi!!!
Poszczególne elementy zupełnie do siebie nie pasują-fiński i japoński?
co to ma być?!
ale ty pustu czlowieku jestes...
a tak przy okazji to finlandia i china a nie fiński i japoński... ale to juz mniejsza z tym...
Spadaj frajerze,nie czepiaj sie :/ Chiński czy japoński...żółtki mają wszystko podobne :P
"Chiński czy japoński,żółtki mają wszystko podobne" o zgrozo!Co za ignorancja i buractwo! Skoro już masz dostęp do internetu gościu to postaraj się to chociaż pożytecznie wykorzystać zamiast wypisywać głupoty:znajdż w sieci informacje o Chinach i Japonii...
Moim skromnym zdaniem:
"Historia przedstawiona w filmie jest nudna" - mi się bardzo podobała, film mnie bardzo wciągnął
"aktorzy z niezbyt ciekawą aparycją" - tak zdecydowanie głównego bohatera powinien zagrać Brad Pitt a fińską dziewczynę Pamela Andersson (powinna dodać s do nazwiska żeby było skandynawskie).
Aktorzy są fajnie dobrani Tommi Eronen świetnie wygląda w wersji chińskiej jak i fińskiej.
"i na dodatek z wątpliwymi umiejętnościami aktorskimi!!!" Ty masz w ulubionych Vin Diesela, tak to jest świetny aktor!! Muszę przyznać Ci rację, między aktorami nie wyczuwa się tej chemii ja bym obsadził braci Mroczek w roli Kaia i Pin Yu.
"Poszczególne elementy zupełnie do siebie nie pasują-fiński i japoński?" - połączenie Kalevali z mitologią chińską jest bardzo oryginalne i ciekawe.
"Spadaj frajerze,nie czepiaj sie :/ Chiński czy japoński...żółtki mają wszystko podobne :P" - no comment
Pytanie do konradjs2: W jednym z postów pisałeś coś o jakiejś książce film jest na podstawie książki? Szukałem na oficjalnej stronie i nic nie znalazłem.
Nie szperaj w moich ulubionych,u siebie pewnie miałeś Collina Farrella ale szybko usunąłeś żebym się z Ciebie nie śmiała co? To jest śmieszne-zaglądanie komus do ulubionych i ocenianie czlowieka na podstawie tego co sie tam zobaczy :/ Fajans z Ciebie...i zreszta z wszystkich innych tez ;>
I tak powstrzymywałam się żeby nie przeklinać ;>
To już sukces,że udało mi się wytrzymać przy takiej bandzie nudziarzy,którzy za wszelką cenę będą bronić jakiegoś słabego filmu ;>
martaviking,Twoje argumenty są porażające, nie masz na filmwebie godnych dyskutantów,niech zgadnę,studiujesz filmoznawstwo...
a propos książki, na oficjalnej stronie też nic nie znalazłem, gdzieś indziej, nie pamiętam gdzie, ale nie podali tam niestety bliższych szczegółów; tytułu czy autora...
to swoją drogą:) ale właśnie spotkałem się ze sformułowaniem książka (z kontekstu wynikało, że powieść)... ale to było dawno i nie będę się upierał;]
"to swoją drogą:) ale właśnie spotkałem się ze sformułowaniem książka (z kontekstu wynikało, że powieść)... ale to było dawno i nie będę się upierał;]"
Aha. Nie doczytałem. Jak coś znajdę na temat tej książki-powieści to dam znać.
Jakbyś mógł podać źródło gdzie się spotkałeś ze sformułowaniem książka?
No i jeszcze dodam, że Kalevala to też powieść więc różnie to może być.;-p