7,0 5,0 tys. ocen
7,0 10 1 5009
5,8 13 krytyków
Niagara
powrót do forum filmu Niagara

Dałem 2 zamiast 1 ze względu na ładne widoki wodospadów.
Natomiast Marilyn Monroe, ładna kobieta ale kreacja aktorska w Niagarze przeciętna.
Film mnie znudził i gdzieś tak w połowie wyłączyłem.... żenada!

ocenił(a) film na 10
kyle_reese

Trzeba było obejrzeć do końca. Scena na dzwonnicy to majstersztyk.

kyle_reese

Ty tak ogólnie masz taki lekko przetrącony system oceniania filmów. Zacznij oglądać filmy do końca, bo jedyne, co tu jest żenującego, to twój denny wpis.

ocenił(a) film na 2
Vinc

Jak spróbujesz mięso i czujesz w smaku że kwaśne - to instynktownie wiesz, że jest zepsuta. Nie trzeba jeść je do końca i poczuć wielki ból brzucha zakończony wymiocinami, aby przekonać się że coś jest niejadalne. Pozdrawiam!

kyle_reese

Nic z tego, ta teoria nijak się ma do kinematografii. Chcesz mieć pogląd na całość, to oglądnij całość, ale zdaje się masz dość specyficzne kryteria oceniania filmów, więc Twoja sprawa.

ocenił(a) film na 2
Vinc

Nie zgadzam się z Tobą. Zresztą z fanami horrorów (jak vinc) nie dyskutuje - oni mają przeżarte mózgi rynsztokiem filmowym. (że też wcześniej tego nie sprawdziłem, szkoda słów)

kyle_reese

Chyba cię trochę wyobraźnia ponosi. Ale co do jednego masz rację, nie będziemy dalej dyskutować, bo ja z kolei nie wdaję się w przepychanki słowne z przygłupami.

ocenił(a) film na 2
Vinc

... i myślisz, że to co powyżej napisałeś ja przeczytałem? hehehehe :)

kupa ś m i e c h u:)

ocenił(a) film na 5
kyle_reese

Filmy ogląda się do końca (jeśli się chce o nich pisać) bo inaczej wychodzi z tego żenada, niestety.

ocenił(a) film na 2
Levis_Crack

Częściowo masz racje, ale czasami człowiek nie wyrabia...... rozum chce, ale emocjonalnie nie jest w stanie znieść czy to nudy czy głupoty. Człowiek to nie tylko jego rozum ;)
ps. Po zobaczeniu filmów, które oceniłeś na 10 myślę, że masz dobry gust filmowy. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
kyle_reese

Żenadą jest ocenianie filmu którego się nie obejrzało w całości. Porównanie do zepsutego mięsa nijak ma sie do kinematografii .Kawałek mięsa jest jak reszta,natomiast film ma słabsze i mocniejsze momenty.
Film nie jest arcydziełem z pewnością ale do dwójki to mu daleko.