PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=830462}

Nieśmiertelny

L'Immortale
2019
6,9 4,9 tys. ocen
6,9 10 1 4947
8,0 2 krytyków

Nieśmiertelny
powrót do forum filmu Nieśmiertelny

Moje typy:
- Patrizia ze swoim wąsatym przypupasem. Najświeższe zwłoki, poza tym jak umierała, to poruszyła małym palcem u lewej nogi, czyli na warunki serialu Gomorra można powiedzieć, że jest niemal żywa.
- Don Pierto, trochę mniej świeży, ale przecież trzymali go w chłodni, więc powinien być nadal w niezłym stanie.
- Tych dwóch gości z kartelu, których Gennaro ze swoim kumplem pocięli na kawałki - jak wyrzucali ich szczątki do wody, to jedna ręka się poruszyła, czyli możliwe, że oni nadal żyją!

Kuba_64

A o Salvatore Conte to już zapomniałeś? Może przeżył? Cudem uratowany przez ukraińskiego lekarza ucieka do Meksyku gdzie zdobywa wysoką pozycję w najpotężniejszym kartelu. I teraz wraca jako ich ambasador na Europę.
Jak już piszemy bajki to ja chcę taką bajkę, bo Conte to była najlepsza postać w serialu z całą masą fanów.

ocenił(a) film na 8
MikeParcero

Conte największy hipokryta. Religijny do przesady, zbyt zachłanny, chociaż coś tam opowiadał bajki o zrezygnowaniu ze wszystkiego.

ocenił(a) film na 7
Kuba_64

Annalisa, Rosario i Principe

ocenił(a) film na 6
Kuba_64

Jeszcze bardziej religijny Conte powraca i jednoczy siły ze słusznie wku...ym Mallamore, któego odratowano w słynnej klinice na przedmieściach Bolonii.

ocenił(a) film na 10
Kuba_64

Ja osobiście się cieszę, że Ciro wraca. Ale skoro go wskrzesili, to czemu nie można uznać, że kula która trafiła Petro Savastano odbiła się od tytanowej blaszki w jego czole ;D i w 5 części zemści się na Ciro i Gennaro za zdradę .

ocenił(a) film na 8
amstidudi87

Różnica polega na tym, że w przypadku Ciro od początku były wątpliwości, czy on na pewno nie żyje. Były bąbelki w wodzie, w przypadku Conte, czy Dona Pietro od razu widać, że zostali zabici.

ocenił(a) film na 8
Kuba_64

przyklady z dupy bo co jak co ale scena "smierci" ciro zostawila jakas tam furtke aby mimo wszystko go nie usmiercac, a taka scena smierci Pietro czy Conte byla pokazana dosadnie, jasno sugerujac ze dana osoba odeszla na zawsze XD