PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10003091}
4,1 9,0 tys. ocen
4,1 10 1 9048
3,7 14 krytyków
Nie cudzołóż i nie kradnij
powrót do forum filmu Nie cudzołóż i nie kradnij

Przedpremiera

ocenił(a) film na 8

Widziałem przed premierowy pokaz na Letnim festiwalu w Zwierzyńcu. Powinien dostać nominację za oryginalny scenariusz, chyba że zdyskwalifikują za nawiązanie do Tarantino.

ocenił(a) film na 9
Moler1402

Jestem ciekawa tego filmu, bo wygląda, że to będzie coś zupełnie innego. Przyda się trochę kontrowersji w polskim kinie ;)

Moler1402

o, ciekawa jestm co to za nawiązanie, chyba, że było w trailerze, a nie wyłapałam ;) No, ale przekonam się w kinie, w sumie ostatnio tylko filmy na kanapie, to liczę na miłą odmianę :D

Moler1402

ile ci placa za pisane ze sobą z multikont? nie szkoda Ci zycia? moze warto coś z nim zrobic bo obudzisz sie za pare lat z poczuciem jego zmarnowania?

ocenił(a) film na 8
jan_nowak210

Piszę to nie do ciebie tylko innych czytających, ten wpis. Nie mam Multikont

Moler1402

Byłam dzisiaj w kinie. Naprawdę fajny film. Miłe zaskoczenie na plus, bo na początku myślałam, że może być średni, ale z każdą kolejną sceną robiło się coraz ciekawiej. Niektóre zwroty akcji to majstersztyk

ocenił(a) film na 9
Moler1402

Super zabawa w kinie. Kilka razy głośne salwy śmiechu w kinie, widać, że ludziom też się podobało. Mi bardzo

Moler1402

no dobra, to byłam :D nie to, że jakoś jaram się weekendami premierowymi, ale już mnie na kino nosiło, a też gatunek akurat taki na jaki miałam ochotę. No przyznam się, że na początku trochę nie do końca mi się podobało, jakoś nie mogłam się wkręcić, ale potem było zaskakujaco lepiej (a chyba jednak często jest odwrotnie). No i ogólnie wyszłam bardzo zadowolona. Serio, na takie jesienne smuteczki to jest taki w sam raz. Polecam zaobaczyć.