PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10003091}
4,1 9,0 tys. ocen
4,1 10 1 9048
3,7 14 krytyków
Nie cudzołóż i nie kradnij
powrót do forum filmu Nie cudzołóż i nie kradnij

Trolle?

ocenił(a) film na 8

Do wszystkich, którzy zarzucają każdemu kto napisał pochlebną opinie o tym filmie bycie trollem... tak naprawdę sami jesteście trollami. Nawet jeśli rzeczywiście 10% ze wszystkich pochlebnych komentarzy to płatna promocja to nic nie daje wam prawa do oczerniania i oskarżania innych. Sprawdziłem z ciekawości kilka kont osób wystawiających pozytywne komentarze i wszystkie to konta założone lata temu... Normalnie nie udzielam się na tym forum ale nie mogłem się powstrzymać widząc takie bzdury... Nie wiem, ale odnoszę wrażenie, że tylko w Polsce i na polskich portalach dzieją się takie rzeczy. Mieszkam na co dzień w Szwajcarii i zupełnie nie widzę takiego podejścia

Co do samego filmu. Byłem wczoraj w złotych tarasach. Film mega mi się podobał, faktycznie irytowała mnie Wieniawa, ale jej rola była dosyć krótka. Dawno nie widziałem tak ciekawego Polskiego filmu, a to że niektórzy nie potrafią podejść do niego z dystansem to pewnie właśnie odzwierciedlenie tych naszych problemów w społeczeństwie. Dwie hejtujace się strony a merytoryki w tym niewiele...

ocenił(a) film na 1
piotrek1989

Coś zbyt emocjonalnie reagujesz jak na osobę postronną i tylko widza. Czyżby zraniony współtwórca?

Zła ta Polska i Polacy, a ty przyjeżdżasz tu i idziesz do kina na taki szajs?

ocenił(a) film na 8
Mort_7

Na filmwebie od 19 listopada 2022

ocenił(a) ten film na: 1

piotrek1989

Buahaha, jeśli myślisz że jak zrobisz chamskiego marketingu szeptanego bardziej wyrafinowany bo coś delikatnie skrytykujesz a resztę wychwalisz to powiem Ci ze jeszcze sporo nauki przed tobą.