PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10003091}
4,1 9,0 tys. ocen
4,1 10 1 9048
3,7 14 krytyków
Nie cudzołóż i nie kradnij
powrót do forum filmu Nie cudzołóż i nie kradnij

Obejrzałem!! Cały film a nie tylko trailer. Wiec mogę się wypowiedzieć.
Moim zdaniem film jest świetny. Klasyczne kono gatunkowe, ze świetnymi dialogami i bardzo fajnie opisanymi postaciami. Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie i do śmiechu i do pomyślenia. Bartek Firlet wymiata. Sebastian Stankiewicz, Mateusz Banasiuk Mariusz Drezek i inni, dostali role, w których mogli pokazać swój wielki kunszt aktorski. Julia Wieniawa, cóż aktorsko super.
W tym filmie nie ma słabych ról i nie ma słabych momentów. A pare dialogów pojawi się na pewno w naszym codziennym języku.
W takim kierunku może iść nasze kino.

Jestem zdecydowanie na tak!

marcinmackowicz

Konto założone tylko po to, by wychwalać tę słabiznę. Żałosne.

ocenił(a) film na 4
nickless

Lepsze założone konto by ocenić film niż fałszywe konto by ocenić po zwiastunie :)

ColeTurner_2

Ja tu krytykuję zakładanie licznych kont tylko i wyłącznie w celu podbijania ocen kiepskim polskim komediom :) Fałszywe konta dające "dziesiątki" ewidentnym gniotom.

ocenił(a) film na 6
nickless

Film dopiero wchodzi 18 listopada i wybiore sie na niego ze wzgledu ja Pazure i Firleta, ktorych cenie kako aktorow

joan19

Ok, zawsze to jakiś powód. Ale obstawiam, że po obejrzeniu filmu nie będziesz twierdzić, że to arcydzieło (tak jak założyciel tego wątku)

ocenił(a) film na 9
nickless

A ja znam Marcina osobiście i wiem, że istnieje i wiem, że wie co pisze ;)

Życzę Ci @nickless miłego rozczarowania w kinie ;)

nill

Oczywiście, że istnieje i nawet pracował przy produkcji tego filmu. Co za zaskoczenie ;)

ocenił(a) film na 9
nickless

Pozostaje mi powtórzyć to, że wie doskonale o czym pisze. Pana zapraszam najpierw do kina - a dopiero potem do opiniowania. Bardzo jestem ciekaw takiego komentarza. Pozdraviam

nill

Nie ma to jak wystawiać laurkę samemu sobie, bardzo to profesjonalne i wiarygodne. Taki rodzaj "promocji" filmu zamiast zachęcić, zniechęca do pójścia do kina. Dzięki za zaproszenie, nie skorzystam. PS Jestem panią, nie panem, ale to już moja wina, że nie mam tej informacji w profilu ;)

ocenił(a) film na 9
nickless

Nie widzę problemu w mówieniu, że się coś bardzo dobrego zrobiło. Pozdraviam Panią.

nill

No cóż, reklamować trzeba umieć. Ja tu widzę kiepski marketing, ale przynajmniej pośmiałam się z tych kultowych tekstów. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
nickless

https://film.interia.pl/recenzje/news-nie-cudzoloz-i-nie-kradnij-lustereczko-pow iedz-przecie-recen,nId,6385278

ocenił(a) film na 9
nickless

Recenzja na Interia Film: https://film.interia.pl/recenzje/news-nie-cudzoloz-i-nie-kradnij-lustereczko-pow iedz-przecie-recen,nId,6385278

ocenił(a) film na 9
nickless

Polecam recenzję Łukasza Maciejewskiego na Interia Film

nill

Widzę, że PR wciąż w natarciu. Aktywny w każdym wątku, no ale wyświetlenia i komentarze muszą być ;) Wolałabym czytać opinie zwykłych użytkowników, a nie zachwyty osób związanych z tym filmem. A powyższa recenzja przekonuje mnie równie mocno jak zwiastun, czyli wcale.

nill

Takie rozczarowania sa najlepsze. Pazura, mówi, że to pierwszy taki film od czasu chłopaki nie płaczą, ja dam mu szansę

ocenił(a) film na 9
wrzesien2019

Słusznie - myślę, że nie będzie Pani/Pan zawiedzona/y ;)

wrzesien2019

Jeśli ten film choć w połowie będzie tak dobry jak "Chłopaki nie płaczą" to już jest bardzo dobrze. Zresztą trailer fajny, z jajem, więc napraedę może być dobra komedia. Czekam na film

Tola101

żałosny marketing.

ocenił(a) film na 9
marcinmackowicz

Wybieram się do kina. Myślę, że to może być całkiem spoko film. Taki z jajem i przymrużeniem oka. Trailer daje radę :)

marcinmackowicz

kina gatunkowe w Polsce to temat rzeka, wychodzi różnie, raz lepiej raz gorzej, ale daję kredyt zaufania i idę na film :) coś czuję, że czegoś takiego mi właśnie potrzeba

nancy_nancy

ja pierdziu to są jaja

marcinmackowicz

A teraz proszę wszystkich o wpisanie w Google imienia i nazwiska użytkownika marcinmackowicz i wejście w pierwszy link :D

marcinmackowicz

Gościu jesteś wybitnie mało inteligentny. Robiłeś w tym filmie oświetlenie i teraz wychwalasz film na forum. Nawet byłeś zbyt mało inteligentny aby nie przedstawiać się z imienia i nazwiska. Żenada, wybitna żenada

marcinmackowicz

może i widziałeś ale że Ci 10 zeta za post zapłacili to trolujesz. Nie szkoda ci zycia?
Film nie zasługuje na 3jke