PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10003091}
4,1 9,0 tys. ocen
4,1 10 1 9048
3,7 14 krytyków
Nie cudzołóż i nie kradnij
powrót do forum filmu Nie cudzołóż i nie kradnij

Po kanale czasem sobie po jego kanale skacze i w zasadzie dzięki tej legendzie dowiedziałem się o tym dziele. W zasadzie bardzo chętnie pójdę do kina bo podobno tak dobre jak chłopaki nie płaczą. Mało tego sam powiedział nie z przekąsem że od chłopaków nie płaczą nie wchłonął tak chętnie scenariusza :) może coś w tym być rodacy :)

Jarobsky

Ja na bieżąco śledzę jego kanał na you tube i właśnie dowiedziałem się że powstaje coś takiego, z niecierpliwością czekam na ten film, w dodatku gra w nim piękna Julia Wieniawa, nawet sam wujek Czarek powiedział że jest ładna więc coś musi w tym być :)

lukasz010793

No tak on raczej ma dobre oko :)

Jarobsky

No ba, w końcu to wujek Czarek he he :)

Jarobsky

Ten film może się wydawać fajny tylko na etapie scenariuszowym. Wujek Czarek osobiście go nawet (raczej) nie oglądał, więc nie jest w stanie stwierdzić, czy finalnie będzie dobry. Ale nie twierdzę, że szansy nie ma. Byle żeby znowu nie był vegeta-style...

Jarobsky

Fajnie, jakby dobrze wyszło, lubię ten gatunek, ostatnio widziałam kilka takich lekkich polskich filmów i naprawdę odrabiamy lekcję mam wrażenie. Ja czekam :)

nancy_nancy

Z ciekawości zapytam, jakie to były filmy? Podasz proszę tytuły?

iceneon.pl

jasne :) może ostatnio to za duże słowo, bo niektóre to rok temu, ale z tych co mi się podobały a są lżejszego gatunku to: Teściowie, Czarna owca, Za duży na bajki, Film balkonowy, Najmro (widziałam też całkiem niezłe dramaty, ale to temat na inny wątek) :) Mam nadzieję, że pomogłam

nancy_nancy

Nie znam tych filmów, może obejrzę. Dzięki.