Oglądaliśmy z żoną i byliśmy zachwyceni. Film jest bardzo dobry . Jest pełno szczegółów. Jak zbierane kulki za zaliczenie faceta czy damy bija króle:-)
Co mi się rzuca w oczy:
- kobiety czy chcą czy nie chcą to muszą się stroic i dbać o siebie. Takie są oczekiwania społeczne. Bohater przeżywa ten szok
-kwestia zajmowania stanowisk i odwróconych ról. Nawet klasyka literatury została w alternatywnym świecie przerobiona
-kobieta która sypia z wieloma mężczyznami to wciąż latwa dziw... a i jest społecznie krytykowana zaś facet sypia z kobietami to macho. Fajnie został pokazany kontrast apka z początku filmu a kulki zbierane później.
Dużo rzeczy z których człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy. Ten film powinni puszczać na socjologii a nawet w szkole.
Super film
Dla mnie hitem była kepka/grzywka włosów na klacie hahahha chodzenie i bieganie kobiet z gołym torsem, tak jak to robią faceci, którzy myślą, że są sexy. Naprawdę kilka świetnie odwróconych sytuacji. A najlepsza była dla mnie końcówka.....
Końcówka była najgorsza, bo dramatycznie uzmysławiała kobietom, że to nie komedia ale tragedia, bo nasze życie właśnie tak wygląda...
Ja się rozpłakałam na koniec filmu... bo ostatnia scena dobitnie pokazała, że to nie "fikcja literacka"...