Od Dwóch lat najlepsi naukowcy i najlepsi wirusolodzy tłumaczą oszustwo Covid -19 = przekręt handlowy stulecia. Publikuję całą dokumentację oszustw WHO, Polityków, i Służby zdrowia, którzy to wszyscy są na sznureczku Milionerów... i co ? Nie macie możliwości widzieć tych danych. (prawdziwe dane naukowe są namiętnie usuwane) Ważne żeby szczepionka przyniosła dochody mimo, że ona nie nadaje się i tylko trwale uszkodzi ludzi a część zabije. Przyczyną choroby są uszkodzenia układów obronnych ludzi, a nie SarsCov2. Najlepsi -> Naukowcy i wirusolodzy próbują do Was dotrzeć z prawdą, ale się nie da...
Ludzie z prawidłową wydajnością układu obronnego, która zależy od prawidłowych poziomów substancji odżywczych we krwi i od dbania o niego (sen, wypoczynek, brak stresu, dotlenienie, prawidłowa dieta, i unikanie listy przyczyn które zaniżają wydolność działania układu obronnego), więc ludzie z prawidłowym działaniem układu obronnego są i będą zdrowi. Reszta dała się nabrać PROPAGANDZIE oszustwa...
A ty zapewne masz dostęp do tych tajnych materiałów jako agent bardzo tajnego wywiadu. Nie rozpowszechniaj bzdur.
Mam, bo jestem osobą, która zajmuje się dokumentacją medyczną. Tak jak zajmuje się tym Gert Vanden Bossche, Mike Yeadon, Sucharit Bhakdi, Robert O Young, Hubert Czerniak, Grzegorz Płaczek i setki innych naukowców i statystyków, których tacy ludzie jak Ty nie słuchają, bo są celowo odcinani od wiedzy naukowej. Piszesz słowo "bzdury" mimo, że napisałem Ci od czego zależy zdrowie człowieka (sprawdź to). Piszesz słowo "bzdury", i kupujesz oszustwo wtłaczane w mięsień, które jest tylko szkodliwe. Zdobądź najpierw dane naukowe i statystyki, a dopiero oceniaj. --> PSNLiN - Polskie Stowarzyszenie Niezależnych Lekarzy i Naukowców. (...lub "nie patrz w górę" jak większość wierzących w dobro propagandy handlowej, za miliardy...).
Grzegorz Płaczek, czyli domorosły obserwator, Hubert Czerniak lekarz pozbawiony prawa wykonywania zawodu. Świetne, "wiarygodne" towarzystwo. Nie ośmieszaj się.
Jeśli niezależny świetny i odważny statystyk i jeden z najlepszych, najskuteczniejszych polskich lekarzy, (który na zmianę pozbawiany jest i przywracany z uprawnieniami, bo właśnie jest niezależny i mówi prawdę na przekór oszustwom medycznym mafii medycznej) Ciebie nie przekonuje co świadczy o Twoim osobistym braku wiedzy to zacznij analizować dane innych najlepszych naukowców, wirusologów i lekarzy. Ośmiesza się ten kto nie wie od czego zależy zdrowie człowieka. Od czego zależy niszczenie wirusów, bakterii, komórek nowotworowych. Każdy kto nie zna prawdy naukowej na ten temat nie tylko się ośmieszy ale będzie ofiarą ogłupienia, które daje kasę tym którzy oszukują ludzi. Dzięki mojej wiedzy naukowo medycznej cała moja rodzina jest stabilnie zdrowa, bez leków, szczepionek. Tylko jedna osoba z rodziny poddała się zastraszeniu w pracy i wzięła dwie dawki i tylko ona jedyna sylwester 2022 spędziła w szpitalu z Covid-19. Cała moja rodzina i dziadkowie jesteśmy w tę przereklamowaną pandemie zdrowi, i będziemy zdrowi jeśli będziemy dbać o substancje, które aktywują układ obronny, i będziemy stosować też listę działań, których potrzebuje układ obronny. Jestem specjalistą immunologii, wirusologii i mam dostęp do prawdziwej bazy danych, którą znajdziesz jeśli zaczniesz szukać w źródłach niezależnych, nie mafijnych, nie skorumpowanych. -> Pslin. Mamy 3 źródła wiedzy A) Propagandę = zasadzka handlowo polityczna, B) teorie spiskowe = ludzie, którzy korzystają tylko z przecieków informacji, C) prawda naukowa i statystyki prawdziwe. Dotrzyj do "C", a cała Twoja rodzina będzie latami zdrowa.
Czas już pokazał. Moja rodzina i znajomi lekarze, którzy znają prawdę o zależnościach wydolności układu obronnego są zdrowi, a kraje najbardziej wyszczepione mają najwyższą ilość ludzi o stanie pacjenta nazywanym "Srowid". Muszę zmieniać tę nazwę, bo nawet dane szczegółowe jakie wrzuciłem zablokowano byś ich nie ujrzała. Wrzuciłem linki do danych naukowych ale są blokowane. Nie mogę ich tu na filmweb zamieścić, gdy to robię komentarz się nie wyświetla. Pozdrawiam.