Spoko bo od Vice minęło sporo czasu.
Jeszcze nie widziałem Big short a Vice widziałem raz na cda z napisami bo jakimś słabym cudem ten film nie pojawił się na dvd w Polsce.
Tak czy siak czekam bo Leo dawno nie widziałem w roli tego typu chyba od czasu Catch me if you Can żeby nie było każda jego rola jaką widziałem w ostatnich latach była geniusz czy to: Calvin Candie z Django i Sold!!!, Mordujący się w śniegu ale wart oscara (bez dyskusji bo chłop się wymordował na planie) Hugh Glass w Zjawie, Szalony Jordan Belwort w Wilku i glob jak najbardziej słuszny i nominacja oscarowa godna, J.Edgar w J.Edgar niedoceniona rola moim zdaniem, Psychiczny Billy Costigan w Infiltracji, Przemytnik Danny Archer w Krwawym diamencie, Starający się wykonać misje Roger Ferris w W sieci kłamstw czy Starający się być świetnym Aktorem Rick ,,F#####ing" Dalton w Pewnego razu w Hollywood. Co do reszty to też miło widzieć Meryl Streep, Jonah Hilla, Jennifer Lawrence czy tego gościa pięknisia z Diuny którego imienia nie wymienię bo jest trudne do wymówienia.
Więc spoko czekam nie mam oczekiwań wielkich ale tak czy siak czekam.