Nie wierzcie bliźniaczkom

The Parent Trap
1998
6,5 49 tys. ocen
6,5 10 1 49219
5,9 9 krytyków
Nie wierzcie bliźniaczkom
powrót do forum filmu Nie wierzcie bliźniaczkom

Dziewczynki były zdziwione wtedy dopiero gdy zdjęły hełmy i spojrzały na siebie.
W czasie walki przecież ze sobą rozmawiały. Czy nie dziwiło ich to że obie mają identyczne głosy?

MJChannelPL

Bliźnięta nie mają takich samych głosów, stąd brak zdziwienia. Oczywiście, w filmie brzmią tak samo, ale to dlatego, że obie role gra Lindsay Lohan. Gdyby to była rzeczywistość, po głosach by się nie zorientowały.

ocenił(a) film na 7
Jeyka

zgadzam się z Jeyką.

ocenił(a) film na 7
evilfleur

Swoją drogą, dobra z niej dupeczka wyrosła.

ocenił(a) film na 5
JizzyBones

Może gdyby nie była ćpunką ani alkoholiczką.

ocenił(a) film na 7
u1pawel

A w czym ci to przeszkadza? Jej życie i ciało. Nie zmienia to faktu, że jest zajebistą dupą.

ocenił(a) film na 5
JizzyBones

W tym, że niszczy to ciało, wystarczy popatrzeć na niektóre jej zdjęcia.

ocenił(a) film na 5
JizzyBones

Przez to swoje ciekawe życie (alkohol, narkotyki, więzienie, odwyki itp) straciła szanse na kilka ról w znanych filmach. Może dlatego mam wrażenie, że ostatnio jakoś "ucichła". Już nie jest o niej tak głośno jak kiedyś. A co do tego jaka z niej "dupa"... to pozostawię juz twojej ocenie ^_^

Naorah

Pare lat temu byla ladna..

No, ale to juz upadek z ktoreego sie nie podniesie. Ogolem to jej filmy byly calkiem dobre..

Twarda sztuka to nawet bardzo dobry film, cale szczescie to dobry film...

Cos by z niej bylo gdyby nie to, ze zrobila z siebie zombie.

ocenił(a) film na 9
Jeyka

Poza tym, człowiek słyszy swój głos inaczej niż inni ludzie, więc dziewczynki mogły nie zwrócić uwagi na taki szczegół.

ocenił(a) film na 7
kelle

Dokładnie tak. Słyszymy swój głos głównie poprzez tzw. przewodnictwo kostne, dlatego też jest on trochę "zniekształcony" w stosunku do tego co słyszą inni ludzie.

Wystarczy nagrać swój głos na dyktafon a później odtworzyć, aby się przekonać. Kiedy ja zrobiłem to po raz 1-szy nie mogłem uwierzyć, mój głos z taśmy mi się nie podobał.

użytkownik usunięty
mat_queen

Poza tym warto zwrócić uwagę na to, że jedna siostra mówiła z amerykańskim akcentem, a druga z brytyjskim ;).

MJChannelPL

Po pierwsze wiele osób ma podobne głosy nikt by się tak nie rozpoznał, po drugie miały (miała?) maski na twarzy

MJChannelPL

Błagam człowieku, nie HEŁMY! Szermierze mają maski