Boski humor,taki jaki lubie.Kocham go XDDDD
Polecam wszystkim,troche zboczony,ale właśnie dlatego fajny;DD
A no i najlepsza akcja z babciami;P
Pomki bez uzycia rak to byl klip na jakims protoplascie youtuba 10 lat temu i zajmowal moze 20 sekund, tez mi zajebisty dowcip do filmu. Jesli sie zastanawiacie nad tym filmem to zauwazcie, ze podoba sie on glownie slitasnym nastolatkom i widzom o ogolnie ch-jowym poczuciu humoru :)
<drapie się po głowie>
Ale to miała być obelga czy ciekawostka,czy ironia bo jakoś tak nie wyczuwam :DDDDDD
Ostrzezenie dla fajnych ludzi, ktorzy przegladaja filmweba w poszukiwaniu info czy ten film to fajna komedia i nie straca poltorej godziny zycia tak jak ja na tym chlamie
Ukhmm....
Jeśli dla Ciebie to głupia komedia to nie widze powoda dla którego miał byś siedzieć w tym temacie.Załóż sobie Swój np."Ten film jest do bani,odradzam",albo"1/10,nie polecam tego gówna",ale skoro rzeczywiście uważasz ,że ten film jest do bani to chyba już to zrobiłeś,a jeśli nie to biegnij!!
Aułć....człowieczku odsapnij..na lepsze teksty cię nie stać Nie skakaj tak:D na filmwebie wyraża się opinie o filmach a nie obraża ludzi. Każdy ma inne poczucie humoru, a kto w komedii doszukuję się "głebokiego" sensu?
Ogląda się ją o tak o! po prostu:)
Do the-cona:
Twoja Stara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;*********Ssać to se możesz swojemu fagasowi xd
No niestety niektórzy są tacy ,ze w realu są zakompleksionymi sierotami ,a w internecie próbują się wyładować;))))
"No niestety niektórzy są tacy ,ze w realu są zakompleksionymi sierotami ,a w internecie próbują się wyładować;))))"
No tak, slyszalem o takich - np. tfuj stary :>
Ja nie mam starego,ja mam tatusia,ale jak tam Twój stary???Już go wypuścili,za kaucją?
No nie wiem jakie Ty masz przykre doświadczenia z dzieciństwa,ale nie mierz innych swoją miarą <333
Film był taki głupi, że aż śmieszny xD! Oglądałam go z 5 razy i za każdym razem płakałam ze śmiechu xD
idź sie lecz na oczy Coon bo na mózg już za późno, co do filmu to jest zajebisty "nononono ja nie czuję bólu" :D scenka ta wymiata
He,podpisuje się pod twoim postem obiema rękami;DD
Ostatnio obejrzałam 2 raz i naprawde swietne,a scena z tym terrorystą"Nienawidzi:białych,czarnych,żółtych,latynosów,Hilary,obamy,francuzów, piesków w torebkach..." normalnie beka XD
Nie;D
Ale słyszałam,ze twoja stara cię nie kocha,a stary tylko w nocy Xd
Jak ja lubie karmić Trole ;)))
nie? to dlaczego zawsze smierdzisz skislymi plemnikami swojego starego?
trole? a o czym ja moge dyskutowac z jakas tepa gimbuska? no tylko jechac po starych, ze takie cos zrobili :)
Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Żal mi twoich starych ,że coś takiego spłodzili,biedni chcieli syna,a zrobili obojnaka XXDDDD