Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 193324
5,2 26 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

Boski humor,taki jaki lubie.Kocham go XDDDD
Polecam wszystkim,troche zboczony,ale właśnie dlatego fajny;DD
A no i najlepsza akcja z babciami;P

Miyuki-chan

tak, zaiste bardzo słitaśny

the_Coon

to fakt:D babcie były zawaliste albo scena walki w wodzie:*

NelCia120

Pompki bez użycia rąk - muszę się tego nauczyć. Głupi, ale bawi do łez;) 7/10

ocenił(a) film na 8
Badim

Film mi się bardzo podobał bawi i poprawia nastrój. :)

Joasia_7

Pomki bez uzycia rak to byl klip na jakims protoplascie youtuba 10 lat temu i zajmowal moze 20 sekund, tez mi zajebisty dowcip do filmu. Jesli sie zastanawiacie nad tym filmem to zauwazcie, ze podoba sie on glownie slitasnym nastolatkom i widzom o ogolnie ch-jowym poczuciu humoru :)

ocenił(a) film na 10
the_Coon

<drapie się po głowie>
Ale to miała być obelga czy ciekawostka,czy ironia bo jakoś tak nie wyczuwam :DDDDDD

Miyuki-chan

Ostrzezenie dla fajnych ludzi, ktorzy przegladaja filmweba w poszukiwaniu info czy ten film to fajna komedia i nie straca poltorej godziny zycia tak jak ja na tym chlamie

ocenił(a) film na 10
the_Coon

Ukhmm....
Jeśli dla Ciebie to głupia komedia to nie widze powoda dla którego miał byś siedzieć w tym temacie.Załóż sobie Swój np."Ten film jest do bani,odradzam",albo"1/10,nie polecam tego gówna",ale skoro rzeczywiście uważasz ,że ten film jest do bani to chyba już to zrobiłeś,a jeśli nie to biegnij!!

the_Coon

Aułć....człowieczku odsapnij..na lepsze teksty cię nie stać Nie skakaj tak:D na filmwebie wyraża się opinie o filmach a nie obraża ludzi. Każdy ma inne poczucie humoru, a kto w komedii doszukuję się "głebokiego" sensu?
Ogląda się ją o tak o! po prostu:)

ocenił(a) film na 10
NelCia120

Do the-cona:
Twoja Stara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;*********Ssać to se możesz swojemu fagasowi xd
No niestety niektórzy są tacy ,ze w realu są zakompleksionymi sierotami ,a w internecie próbują się wyładować;))))

Miyuki-chan

"No niestety niektórzy są tacy ,ze w realu są zakompleksionymi sierotami ,a w internecie próbują się wyładować;))))"
No tak, slyszalem o takich - np. tfuj stary :>

ocenił(a) film na 10
the_Coon

Ja nie mam starego,ja mam tatusia,ale jak tam Twój stary???Już go wypuścili,za kaucją?

Miyuki-chan

Czyli wyrzeklas sie twojego starego, bo zamykal cie w piwnicy - aha.

ocenił(a) film na 10
the_Coon

No nie wiem jakie Ty masz przykre doświadczenia z dzieciństwa,ale nie mierz innych swoją miarą <333

Miyuki-chan

Film był taki głupi, że aż śmieszny xD! Oglądałam go z 5 razy i za każdym razem płakałam ze śmiechu xD

użytkownik usunięty
the_Coon

idź sie lecz na oczy Coon bo na mózg już za późno, co do filmu to jest zajebisty "nononono ja nie czuję bólu" :D scenka ta wymiata

ocenił(a) film na 10

He,podpisuje się pod twoim postem obiema rękami;DD
Ostatnio obejrzałam 2 raz i naprawde swietne,a scena z tym terrorystą"Nienawidzi:białych,czarnych,żółtych,latynosów,Hilary,obamy,francuzów, piesków w torebkach..." normalnie beka XD

Miyuki-chan

powiedz mi tak w zaufaniu... to prawda co ludzie mowia, Ze stary ci wchodzi do wanny?

ocenił(a) film na 10
the_Coon

Nie;D
Ale słyszałam,ze twoja stara cię nie kocha,a stary tylko w nocy Xd
Jak ja lubie karmić Trole ;)))

Miyuki-chan

nie? to dlaczego zawsze smierdzisz skislymi plemnikami swojego starego?
trole? a o czym ja moge dyskutowac z jakas tepa gimbuska? no tylko jechac po starych, ze takie cos zrobili :)

ocenił(a) film na 10
the_Coon

Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Żal mi twoich starych ,że coś takiego spłodzili,biedni chcieli syna,a zrobili obojnaka XXDDDD

Miyuki-chan

Dobrze, ze przynajmiej z paroma osobami moge sie zgodzic.
Film naprawde swieny, daje 8.