Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 193323
5,2 26 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

Żenada Dno Kompletne

użytkownik usunięty

Nazwać to gównem to obraza dla kału!!! Już dawno nie oglądałem tak płytkiego, debilnego, do kwadratu chłamu. Nie rozumim czemu producenci cały czas stawiają na to ze pkazywanie gołej dupy jakiegoś chłopa ma być śmieszne? , przecież to jest prymitywne, może laskom sie takie cos podoba, żenujące głupkowate żarty, albo szczanie do kuwety no po prostu brak słów, szkoda że jeszcze nie pokazali jak gościu sobie sra. Co za żenuja, poziom typowej kolejnej głupkowatej amerykańskiej komedi, bemyślny scenariusz, pozbawiony sensu lub przynamniej zainteresowania czy zaciekawienia. Ten film jest tak mierny, pozbawiony jakiekoś minimalnego sensu jak na komedie. Wymuszanie żartów, że niby miało być śmieszne. Nudny prymitywny bezmyślny, producenci albo czegoś sie naćpali albo są ograniczeni.DNO DNA.

ocenił(a) film na 3

no co racja to racja, ale było kilka fajnych gagów, ale jeżeli wybieracie sie na to gówno do kina to błagam zamówcie pizze do łózka i zostańcie w domach !!!!!!!!

ocenił(a) film na 10

Ale żeś poświecił czasu na tą wypowiedź, chyba masz jakieś problemy emocjonalne. dla mnie film był dobry a prymitywny humor najlepiej rozbawia, jak będę chciał iść na coś ambitnego to wybiorę jakiś dramat.
BARDZO DOBRA komedia.

użytkownik usunięty
bartooszeek

Mnie sie na szczęście bawi inteligentny humor, prymitywny czasami tak, ale do pewnych granic, natomiast szczanie do kuwety i jak dobrze pamiętam szczanie na kota normalne nie jest, ale skoro tobie sie to podoba no to gratuluje.