Dzisiaj wybrałem się na ten film jest denny nic nIE śmieszy i wyszedłem z kina po 20 minutach! NAJGORSZY FILM TEGO ROKU!
ja wyłaczyłem film po 15 minutach. Nic śmiesznego!! Może motyw z wyskakującym kolesiem z wody jak Motylia :)
skoro początek był do dupy to reszta tewż wkońcu początek jest najważniejszy nigdy więcje tegp filmu nie obejhrze
Skoro poczatek byl do dupy to reszta tez? nie znam takiej zaleznosci. ogladac nie musisz, ale nie pisz ze film jest absolutne zero, skoro go nie widziales...
umiesz czytać móie ,że na nim byłem dzisiaj w w CINEMA CITY W SILESII CITY CENTR O GODZINIE 15:00 i film jest beznadziejnie bedziewny już lepsze są filmy na National Geografic boi ten syf to naprawdę jest moim pierwsyzym filmem ,który mnie zawiódł na całej lini i ten Adam na zwiastunach koleś grał dobrze a naprawdę zagrał jak pedał a początek numer z wypadkiem gdy facetowi wyruwnał bok ciężarówki ręką to co hancook?
Żadna prowokacja poprostu swoim zdaniem przekreslam ten film na całej lini oczywiście każdy ma inny gust więc się nei spieram dla mnei film był beznadziejny
film trwa 2 godziny - ty wyszedłeś po 20 minutach, więc nie masz prawa wypowiadać się o nim i mówić że go widziałeś bo tak nie jest. To tak jak bym napisał o nim w ten sposób po obejrzeniu zwiastuna
HaHaHa... po 20 minutach też zastanawiałam się nad wyjściem ale obejrzałam do końca i wiesz co? w niektórych momentach prawie płakałam ze śmiechu, ten film z nudnego zmienił się w świetną komedię więc nie oceniaj jeżeli nie obejrzałeś do końca... "wielki" znawca...