Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 193323
5,2 26 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

...film cienki jak dupa węża.
Jakoś tak miało chyba zajechać Boratem z Hot Shot'oto podobnym produkcjami, ale delikatnie mówiąc nieudanie.
Nie polecam.
3/10

ocenił(a) film na 9
JajoX

Your attempt at being cool has failed. Please try again later. Thank you.

JajoX

Oglądałam film i muszę powiedzieć, że mam mieszane uczucia... Z jednej strony ciekawa fabuła i Adam Sandler w roli głównej, ale z drugiej strony zboczony i mega głupi film... Ja daję (ze względu za dobrą gre aktorską Adama) 7/10, bo po tym filmie spodziewałam się znacznie więcej;/ I tak szczerze to nie polecam!

ocenił(a) film na 1
JajoX

3 na 10 to jest max! dziwię się tylko, że tyle sławnych osób chciało w nim zagrać ale to już czysta komercja i z dobrą komedią nie wiele ma wspólnego.

JajoX

Absolutnie się zgadzam, zwiastun był ciekawy - i to tyle jeżeli chodzi o ten film. Totalna porażka. Zastanawia mnie skąd tak wysoka ocena. Czyżby poczucie humoru widzów było aż tak drętwe, a wszelkie seksualne aluzje w tym filmie więcej niż tylko głupie?
2/10
Bardzo nie polecam!

ocenił(a) film na 8
Szawel

czasem warto obejrzec odmozdzajaca komiedie, a nie pompatyczne do smiesznosci superproducje.

ocenił(a) film na 4
JajoX

ja też lubie Sandlera i oglądam wszystkie jego filmy, ale ten mu się wyjątkowo nie udał, '+' za przesłanie do zakończenia bezsensownych wielowiekowych wojen, to taka pozytywna wartość tego filmu
dałem 4/10

ocenił(a) film na 4
JajoX

Naprawdę totalnie poniżej tego ,czego się spodziewałem,a średnia ocen ,to faktycznie WTF? Film jest żenujący,gdyby chociaż obracał jakies młodsze ,nie superlaski,tylko normalne kobity,a on staruszki po 70-tce. Ochyda! Adam Sandler jest totalnie better than this... Naciagane 4/10 ,chociaż sam nie wiem czemu. Komedie jako gatunek zaczynają schodzić na psy...A arfumenty ,że to jest dobrze czasem odmożdżacz obejrzeć so totalnie nie na miejscu ,bo komedia komedii nie równa ,nie ważne czy ambitna,czy też nie. A ta jest fatalna!