Kto zna podobne filmy takiego typu?zwariowana akcja z komedią,do tego filmu pasuje mi wanted(ścigani),a moze ktos jeszcze cos takeigo zna gdzie są efekty i komedia,ten film niezle mi porył banie hehe DOBRE!!!
Wanted jest jednym z moich najbardziej ulubionych filmów, a ten jest jakimś nieporozumieniem i kojarzy mi się z pedalstwem. To tylko moje zdanie... Tzn. pod jakim kątem masz zamiar je porównywać?
pod kątem akcji(niemozliwe numerki),no i pod kątem humorku (wanted to przecieżkomedia,szczególnie jak koles co chwile gada"i'am sorry..." no i przy niektorych innych akcjach idze jebnac smiechem)mnie te dwa filmy pasuja do siebie,chociaz niemoge sie wypoiwadac w 100% poniewarz ogladalem je po THC...a wtdy to albo kopare mialem opuszczoną do podlogi,albo sie pizgalem jak glupi na obydwóch filmikach!takie filmy sie oglada w wiekszym gornie z dodatkami...:)
MEGA GNIOTY :) hehe
Ah, bym zapomniał. Film "Superhero" bardzo skojarzył mi się z tym filmem. Również mi się nie podobał, chociaż parodiowanie "Spidermana" było całkiem udane.
Wanted a to dobre.... żal mi Cie człowieczku.. Niech bóg Ci wybaczy te słowa bo ja tego nie zrobie ! Wanted podbny do fryzjera ... ahahaha to chyba był dowcip prawda.. ? Fryzjer ssie ...Najgorsza komedia jaką w życiu widziałem... A przyznam że lubie poryte komedie .. np. Straszny film , Ostra jazda , Superhero ... Ale ten film to dno ... chyba że komuś podbają sie pukane babcie po 70-ątce i ogórek xxl z kaufalndu w gaciach sandlera..Masz wypaczoną psyche człowieku.
witam tez jest taka poryta komedia, parodia 300 pod tytułem poznaj moich spartan. film ogolnie poryty ale fajne scenki co nie które.
pozdrawiam
Ty "man7i" Ty debil jestes!a mnie sie superhero podobal ,szlo sie posmiac,a z koleji strazszny film taki objechany standard!CZLOWIEKU zalezy co komu sie podoba!!!i jestes wielkim hujem skoro odrazu kogos krytykujesz,ze podobu mu sie cos co nei Tobie!
Poznaj moich spartan widzialem sredniak ale ujdize w tlumie!
a zna ktos podobny film do wanted?albo do "Eagle Eye" gdize akcja trzyma w napieciu caly film i jest troche efektow ?
pozdro