Oglądałem wersję roższerzoną o 10 minut i powiem jedno film jest tak śmieszny że kilka razy aż płakałem ze śmiechu!!! :) Film naprawdę cool!! :)
Film jest denny. 6/10 daje i to pewnie tylko dlatego tak wysoko ze Sandler jest jednym z moich ulubionych aktorów. A finał filmu po prostu zenujący. Jakies spiewanie i darcie sie. ;/ dramat ;/
Daje 5/10 tylko z powodu Sandlera, gdyby nie on byłoby 2 lub 3. Po prostu kretyństwo do kwadratu.
Kolejna kretyńska komedyjka z Sandlerem, po której mam ochote strzelić sobie prosto w ryj. Sandler to specjalista od takich posranych filmów i w zasadzie nie widze nikogo innego w roli głównej na jego miejscu.
ja się zawiodłam i to po całej linii ;p
myślałam, że komedia będzie zajebiście śmieszna bo z Sandlerem, a okazała się dnem, z którego chciałam wyjść przed końcem filmu, mimo że nigdy tego nie robie.
3/10.
Ja właśnie byłem w kinie i... Zgadzam się z Mongoose, film jest kretyński, ale przez to większość scen jest tak głupia, że aż śmieszna, i moim zdaniem można sobie oglądnąć filmik z paczką znajomych i na pewno będzie się z czego pośmiać :)
Zazdroszczę Ci tych 10 minut, bo to pewnie wtedy można było popłakac się ze śmiechu. Ja ogladałem (niestety) "normalną" wersję kinową i uważam, że wystarczyło obejrzeć zwiastun (reklamówkę) w telewizji i na tym poprzestać. Szkoda czasu i kasy. Jedynym usprawiedliwieniem totalnej, moim zdaniem, porażki "twóców" tego "dzieła" może być mój (ewentualny) brak poczucia humoru. Z przyjemnoscią ogladam różne gatunki komedii. Rozumiem Jasia Fasolę, różne "Szklanki po łapkach", "Nagie bronie" itp., nie wspomnę już Misia czy Rejs a nawet Mamma Mia, ale "tej żenady" kompletnie nie mogę strawić.
Co jest w tych 10 minutach? Bo ja nie wiem jakal ja mam wersje. Film jest
genialny ogladalem go juz 5 razy