Na mojej twarzy pojawił się uśmiech tylko i wyłączenie wtedy gdy film się skonczył... Humor - tragedia...
2/10
3/4 twoich ocen to 10! ŻAL
hahahaha
Bez przesady, ten syf maxymalnie można ocenic na 2.
- zero dowcipu
- połowa marnych żarcików m podtekst rasistowski
!!! Ten film tylko i wyłącznie może się podobać prymitywom.
Pozdro !!
filmy trzeba umieć oglądać a większość się na filmach nie zna (wliczając w to was)
Co to znaczy, że filmy trzeba umieć oglądać?? Masz na myśli skupienie? Wrażliwość? Chyba nie sądzisz, że trzeba być skoncentrowanym oglądając ten film. Mnie nawet początek zachęcił, zwłaszcza jeśli chodzi o akcent Sandlera, gorzej było później... Jeśli bawi Cię bzykanie babci w kantorku to looz, ale nie bulwersuj się tak, jeśli ktoś uważa to za żenadę.
"FILMY TRZEBA UMIEĆ OGLĄDAĆ" hahaha dobre xD W przypadku tego chuamu doskonale się to sprawdza gdyz kto posiada taką zdolność: dostrzeże marność fabuły, żartu, rasistowkich scen...
Sam się zastanów: czy ta marna produkcja jest ARCYDZIEŁEM
Czy taki film równa się poziomem np. z Ojcem Chrzestnym albo z komedią (z 1959r) Pół żartem pół serio.
Przez takich ludzi jak ty oceny prymitywnych filmów są zawyżane...
Rozumiem, że każdego śmieszy co innego. Bzykanie babci na zapleczu : scena twojego życia przy ktorej pewnie luzowałeś bagiete!!! Dając 10 sam pokazujesz swój poziom intelektualny.
Na szczęście są jeszcze tacy ludzie jak: "m1a2g3d4a5"
Serdecznie pozdrawiam :)
Ojciec Chrzestny? totalne gówno
prymitywny to ty masz łeb
two poziom intelektualny jest tak niski, że nawet nie ma na niego skali
połowa ludzi, albo więcej, którzy piszą na filmwebie się wcale nie zna na filmach (wliczając w to was), oglądają filmy tylko dla efektów specjalnych i brutalności
Hmm... drogi kolego, nie pisz takich komentarzy, bo nikt nie uwierzy, że to TY się znasz na filmach. Dla Twojej informacji "Ojciec Chrzestny" jest filmem bez efektów specjalnych i o dziwo nie ma brutalnych scen, mimo iż opowiada o mafii. Jest czołową pozycją wśród klasyków, a o Zohanie mało kto już dzisiaj pamięta. A więc uważaj, bo poddajesz dużej wątpliwości swoją wiedzę i poziom intelektualny, a po co??
Pozdrowienia dla Ciebie Tomcz:)
gadanie z wami to strata czasu wiec wątpię bym jutro czy pojutrze tu pisał
i wiecie co? chętnie bym Wam przylinił
Hehe :P "efektów specjalnych i brutalności"
Na pewno w filmach z 1959 i 1972 masz "bardzo dużo efektów specjalnych" a jeszcze w tych 2 co podałem nie ma brutalności : jest za to fabuła !!!
Oj soryy- ty nie wiesz co to.
Może oglądnij kilka klasyków a zobaczysz co to jest prawdziwy film.
Podniecasz się tylko badziewiami produkowanymi dla szarej masy !!!!!
Jak widzisz gówniarzu jesteś w mniejszości.
Jak widzisz w naszej trójce jest Kobieta (MAGDA) więc może by tak grzeczniej !!! ???
Strata czasu Tomecz. Zohan to arcydzieło i koniec!! Nic tu po nas, bo jeszcze w zęby dostaniemy...
:)
Hehe :) Popieram -"to najlepszy film w historii kina " Argumenty tego człowieka mnie przekonały :P
Pozdrawiam :*
" Co to znaczy, że filmy trzeba umieć oglądać?? "
Trzeba mieć popcorn i okulary 3d.
A swoją drogą to faktycznie Sandler raczej ma raczej niedwuznaczne, nieskomplikowane, poczucie humoru. Często też grubiańskie, nietaktowne, obraźliwe, wulgarne i często głupie, a do tego w takich filmach też często grywa. Co w cale nie musi od razu znaczyć, że to coś złego. Dawka dystansu przed seansem może nam uprzyjemnić oglądanie, no chyba, że nie hehehe.
W każdym razie ten film mimo wszystko miał swoje drugie podłoże i pod tą cała "głupią" otoczką znajdował się też wielki temat dyskryminacji rasowych w Ameryce, zwłaszcza w odniesieniu do Irakijczyków, Muzułmanów itp itd. Moim zdaniem ten film był potrzebny Ameryce by w końcu trochę wyluzowała, bo oni jak zwykle się tam trzęsą ze strachu choćby w sklepie jak kasjerka ma wąsa albo chustę na głowie. Może u nas w Polsce to wygląda nieco idiotycznie, ale myślę, że ogółem ten film był potrzebny i nie jest zwykłą nabijaczką szajsu za pokazanie parę cycków i dup na ekranie.