lubię go, ale ten film mu nie wyszedł: prawie w ogóle nie jest śmieszny (raptem kilka scen może rozbawić), razi raczej jaskrawością pewnych typów postaci, słabymi dialogami, patetycznością, wulgarnością.
daję 2/10, i to chyba tylko dlatego że pojawił się scheider i rock, czyli stała ekipa:)
Ja jestem anem Sandlera ale za to uważam ze ten film był jeo najlepszym^^ Jeo kreacja była genialna^^ Humor w filmie był taki "South Parkowy" czyli nie wszytkim przypadnie do gustu^^ Jasię kilka razy popłakałem ze śmiechu xD
ten film raczej nie mial miec skomplikowanych dialogow, miał byc własnie prosty a nawet wg mnie umyślnie lekko kiczowaty, mnie film niezle rozbawił,jak mało ktory, zwłaszcza gdy takie filmy oglada sie z paczką znajomych, bo oglądając samemu trudno jest sie posmiac...(tak jest z kazda komedią)
Wg mnie film zaciąga troche do Borata :) ze wzgledu na to jak mowią w filmie
Ja ogólnie nie przepadam za Sandlerem (bardziej za jego filmami), ale przy tym filmie się akurat ubawiłam. Jak dla mnie doskonały pastiż filmów akcji, bolywoodzkich i "spełnienia marzeń" w Ameryce oraz zjednoczenia sił "przeciwników Arabskich".. Świetny akcent Sandlera i Turrturro.Nie wspominając o "DISCO, DISCO".