PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=457545}

Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 192807
5,6 34 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

... do najgorszej komedii wszech czasów. Jedyne znośne dowcipy to wtedy kiedy nabijają
się z krzykliwości i arogancji Izraelczyków i kłótliwości Arabów.

ocenił(a) film na 8
jleszczynski

czyli wolisz komedie w stylu 'Hannah Montana' ?

Tiberivs

pewnie uwielbia komedie romantyczne :)

Stinky

Jest masa fajnych komedii jak np. kac vegas, onion movie, idiokracja, pick of destiny itd. ale nie to GOWNO. To raczej chyba wy lubicie humor w rodzaju "smiechu warte", jakies festyniarskie lokalne kabarety czy dowcipy strasburgera.

the_Coon

Ty nadęty snobie myślisz że wszystkie rozumy pozjadałeś czy co? Ciekawe jak ty byś nakręcił film to czy by ludzie się śmiali.

ocenił(a) film na 1
Zathar

Moze z mojego tez by sie nie smiali,ale z tego czegos tez sie nie da.Dotrwalam 2/3 filmu,wiecej bym nie wytrzymala.

ocenił(a) film na 1
Zathar

Trujesz facet. To prawo kazdego widza aby oceniac film. Taka zasada show biznesu. Co to w ogole argument "to zrob lepszy film"?? Wiadomo ze nie kazdy moze nakrecic film, ale ci ktorzy to robia musza sie liczyc, ze ich praca bedzie roznie oceniania.

ocenił(a) film na 1
Stinky

nie. tego badziewia tez nie trawie.

jleszczynski

Zgadzam się, absolutne dno, dla ludzi prostych.

ocenił(a) film na 1
irityen

To juz nie jest nawet film dla ludzi prostych - tylko po prostu prostakow. Jest roznica.

ocenił(a) film na 10
jleszczynski

jak dla mnie 11/10 :)
..ale zastanawia mnie jedna rzecz- czy osoby oceniające ten film oglądały go w oryginalnej wersji językowej? Filmy często mega dużo tracą na lektorze...

ocenił(a) film na 1
mlodyg23

Widzialem w oryginale. i jedyna rzecz zabawna to akcenty, darcie lacha z izraelczykow i palestynczykow. swietny turturro ale reszta to kompletne dno. Calosciowo ten film jest prymitywny az do bolu zebow.

ocenił(a) film na 10
jleszczynski

Film rewelacja i jego teksty!Najlpesze było phantom muchen tuchen