... do najgorszej komedii wszech czasów. Jedyne znośne dowcipy to wtedy kiedy nabijają
się z krzykliwości i arogancji Izraelczyków i kłótliwości Arabów.
Jest masa fajnych komedii jak np. kac vegas, onion movie, idiokracja, pick of destiny itd. ale nie to GOWNO. To raczej chyba wy lubicie humor w rodzaju "smiechu warte", jakies festyniarskie lokalne kabarety czy dowcipy strasburgera.
Ty nadęty snobie myślisz że wszystkie rozumy pozjadałeś czy co? Ciekawe jak ty byś nakręcił film to czy by ludzie się śmiali.
Moze z mojego tez by sie nie smiali,ale z tego czegos tez sie nie da.Dotrwalam 2/3 filmu,wiecej bym nie wytrzymala.
Trujesz facet. To prawo kazdego widza aby oceniac film. Taka zasada show biznesu. Co to w ogole argument "to zrob lepszy film"?? Wiadomo ze nie kazdy moze nakrecic film, ale ci ktorzy to robia musza sie liczyc, ze ich praca bedzie roznie oceniania.
To juz nie jest nawet film dla ludzi prostych - tylko po prostu prostakow. Jest roznica.
jak dla mnie 11/10 :)
..ale zastanawia mnie jedna rzecz- czy osoby oceniające ten film oglądały go w oryginalnej wersji językowej? Filmy często mega dużo tracą na lektorze...
Widzialem w oryginale. i jedyna rzecz zabawna to akcenty, darcie lacha z izraelczykow i palestynczykow. swietny turturro ale reszta to kompletne dno. Calosciowo ten film jest prymitywny az do bolu zebow.