Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 193324
5,2 26 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

spox

ocenił(a) film na 8

Komedia powinna być głupia i ... rozśmieszać , a ten film zrobił to w 100%
Z niepozornego początku rozkręciła się na maxa. Trzeba chyba siebie nie lubić aby stwierdzić że to film nie warty obejrzenia. POLECAM !!!

marpo66

Kompletnie się zgadzam! "Komedia powinna być głupia" i przez to "Nie zadzieraj z fryzjerem" wymiata!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
marpo66

Dokładnie! Komedia jest tak głupia i absurdalna, żeby rozśmieszyć.
W horrorach są nieistniejące wampiry itp. to w komedii może pojawić się taki Zohan :) Oglądnełam kilka razy (chociaż zwykle nie oglądam dwa razy tego samego;))

ocenił(a) film na 2
xalicex

nie, komedia powinna rozśmieszać, a nie być głupia.
nic mnie w tym filmie nie rozśmieszyło... bzykanie starszych pań na zapleczu miało mnie rozśmieszyć? jest wiele świetnych komedii na wyższym poziomie, które nie są takim dnem i koleś nie musi wszystkich wookół bzykać (albo czego bóg tam wie,przeżyłam 50minut tego filmu więc nie wiem na co go jeszcze stać)żeby było śmiesznie.. ten film jest totalnie niesmaczny ... takie jest moje zdanie, ja szanuje wasze wy uszanujcie moje.

ocenił(a) film na 10
Aff

Nie no spoko ale kazda komedia JEST GLUPIA no sorry ale niema madrych komedii kazda jest głupia i to ja czyni smieszna bo tak naprawde czyni ja smeiszna no ale ok ja tez szanuj twoje zdanie i pozdro