Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 193324
5,2 26 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

smieszny to jest, kretynstwo sytuacji pozostawiam bez komentarza, ale w pewnym momencie grubo przesadzone. Oglądałam ten film z wielkim obrzydzeniem - fuj...

rexela

to po co oglądałaś? jesteś sadomasochistką?
jak mi się coś nie podoba to po prostu przełączam/wyłączam/cokolwiek innego...
skoro lubisz filmy, które obrzydają to polecam gatunek Snuff - ale wątpię, że wtedy znajdziesz cos obrzydliwego w filmie o którym aktualnie jest mowa.

rexela

Zgadzam się z Rexelą.
Film opowiada o prostytuującym się mężczyźnie molestującym staruszki w salonie fryzjerskim, który był kiedyś Irackim Supermanem. (Serio!) Dawno już nie widziałem nic głupszego. To szczyt debilizmu nawet jak na komedię z Adamem w roli głównej.
Żarty - Nieśmieszne.
Sytuacje - Niesmaczne.
Sandler - (jak zwykle) Beznadziejny. On tutaj nawet nie stara się grać. Po prostu stoi przed kamerą z kartoflem w gaciach i wygłasza idiotyczne kwestie wykonując przy tym prowokujące ruchy. Żałosne.
Powinni mu tego zabronić. Ten człowiek jest żyjącą hańbą dla tego gatunku filmowego. Gdyby Jim Carry był martwy przewracałby się teraz w grobie. A tak można mu tylko współczuć, że dożył dnia w którym kręci się takie dno i nazywa komedią.

ocenił(a) film na 7
TheMadHatter

Żydowskim... żydowskim nie irackim. Przecież na tym skąd kto jest opiera się cały film.

TheMadHatter

Widzę że ktoś tu nie zna znaczenia słowa molestować. Nie rozumiem oburzenia ,a co to jest starszym kobietom już nic nie wolno one mimo swego wieku też maja swoje potrzeby .
Może jak film by był od 18 lat to nie trzeba było by tu czytać takich infantylnych komentarzy .