Niebezpieczny człowiek

A Dangerous Man
2009
5,7 2,9 tys. ocen
5,7 10 1 2946
4,0 3 krytyków
Niebezpieczny człowiek
powrót do forum filmu Niebezpieczny człowiek

Znowu udowadnia że jesli chodzi o walki wrecz nie ma sobie równych(jeśli chodzi o Aikido).Polecam kazdemu kto lubi kino akcji a w szczególnosci miłosnikom aktora.Wartka akcja-swietne sceny i na prawde dobry scenariusz.

ocenił(a) film na 10
berithh

również byłem bardzo mile zaskoczony tym filmem - ode mnie 10/10.

berithh

ta a dubler w scenach walki wkradł się przypadkiem

ocenił(a) film na 8
harkonen_mgla

Przestancie narzekac!!!!!!!!
Zciagnełem sobie z torrentów wieczorkiem ogladne
Widziałem zajawke na youtube ciekawe

ocenił(a) film na 8
giovanni50

Swietny film
Seagal wraca do dawnej formy
To najlepszy film od czasu Mrocznej Dzielnicy

użytkownik usunięty
berithh

Jak na Seagala to film jak ta lala
:)

ocenił(a) film na 4
berithh

zgadzam sie ze jak na seagala film jest spoko ale mecza mnie juz te dyskusje o jego formie i rzekomym powrocie w wielkim stylu... co z tego ze na 5 jego filmow jeden da sie ogladac.. wazne ze 4 pozostale sa zalosne... pogodzmy sie wreszcie z tym ze seagal to juz stary pryk i szczyt jego mozliwosci to znosna nawalanka klasy C.. zadnego Nico ani Liberatora juz nie bedzie z tej prostej przyczyny ze w przeciwieństwie do wielu aktorow kina akcji seagal nie potrafil znalezc sobie nowego wizerunku dla granych postaci.. jego kozaczenie na ekranie budzi raczej usmiech politowania tym bardziej ze coraz rzadziej jest poparte jakims aikido kombem a coraz czesciej mamy tylko migawki z bijatyki i ciagle zblizenia na dlonie.. i moge sie zalozyc ze jest tak dlatego ze walki odwala za niego dubler.. seagal nigdy tez nie pracowal nad soba jako aktorem przez co nawet jak na kino akcji jego kreacje sa kiepsciutkie nudne i jednakowe... mial szanse pojawic w expendables ale woli tracic czas na chaly ktore i tak ogladamy tylko z sentymentu do niego.. sad but true :(