Tym razem skusiłam się na japoński dramat. Warto było. Film naprawdę poruszający. W zaskakujący i dogłebny sposób pokazuje, jak młody człowiek może stracić kontrolę nad swoim życiem po przekroczeniu pewnej granicy.
Naprawdę polecam.
Ohhhh jak pięknie że ktoś ogląda japońskie filmy :D
A sam film rewelacyjny, każde kino ma swoje unikalne zacięcie... ja chyba znalazłem swoje ulubione... Azjatyckie a w szczególności japońskie. Polecam film każdemu wrażliwemu i czującemu kinomaniakowi.
Zgadzam się z wami :) Film warto zobaczyć! A aktor grający głównego bohatera spisał sie znakomicie!
ja tez bylem pod wrazeniem gry aktorów... zwykle w popularnych japońskich filmach obsadza sie różne "gwiazdki"... i przez to można odnieść wrażenie że japończycy dziwnie grają... film mnie poruszył i bardzo dobrze do mnie przemawiał... polecam :)
Zgadzam się ze wszystkimi tylko taki mam problem że oglądałem 2 razy i nigdy nie skończyłem xD musiałem wyjść na tym jak go zdemaskowali. Ale film jest genialny.
Pozdrawiam
Nom. Zgadzam się z wami!!! W zeszły poniedziałek zobaczyłam tylko ostatnie 40 min, ale tak mnie zaciekawił że musiałam się czegoś dowiedzieć. Weszłam na neta i od tamtej chwili żyję tylko tym filmem. Ninomiya świetnie się spisał w swojej roli. Aha, jestem tu nowa i mam takie pytanko... w zasadzie 2 :) Czy można zmienić login czyli nazwę? Bo ta mi się sama ustawiła i tak jakoś... I czy ktoś wie jaki jest tytuł tej melodii co na końcu leci z napisami? Bo tak mnie ruszyła... ;( Pozdrawiam. Ao no hono-o na zawsze!!!
chyba nie wyszedł Soundtrack, (przynajmniej nie znalazlem o nim info) wiec trudno bedzie cos zidentyfikowac...
Do Emily:"Czy można zmienić login czyli nazwę?"-> Oczywiście że mozna; wejdź na swój profil w ustawienia
Muzyka lecąca w trakcie napisów też mną ruszyła. Coś pięknego! Również marzę by ją jeszcze raz posłuchać... Cały film był równie piękny.
No dzięki. Udało się zmnienić... Ech gapa ze mnie. Nom, zajebista ta muzyczka. Kutwa, jeszcze niadawno był filmik na youtube z tą melodią, ale jakimś dziwnym trafem zosatał usunięty... ;/ szkoda, ja mam zgrane na kompie więc jak coś to mogę wrzucić na wrzutę :) Pozdro
Jeżeli jest w opisie filmu podane, kto muzykę skomponował, to myślę, że będzie można jakoś do tego utworu dojść...różnymi metodami... ;) Pozdrawiam miłosników japońskiego kina.
;) Pięęęękny;) Po prostu sie popłakałam;) dziwne tym bardziej, że nigdy wcześniej tak sie nie wzruszyłam a nawet z najbardziej ckliwych romansideł to tylko sie śmiałam....;)
POLECAM Bez wątpienia!!!!
Kino Nihonu jest the best!!!;D