Niech się stanie

Come True
2020
6,0 2,4 tys. ocen
6,0 10 1 2405
6,3 11 krytyków
Niech się stanie
powrót do forum filmu Niech się stanie

Kto wyjaśni mi treść? I po co te zeby wampira?

bimbam73

W swojej śpiączce jest istotą, która dominuje, zdobywa, zabija.

bimbam73

ciul z zębami, ale te bamboszki...

czaterko

bamboszki ;)
były zaskakujące bardziej niż zęby

bimbam73

Zęby dla jajec z widza. Popularne wampirki a do czego pasowały? Do niczego. Film też o niczym forma ponad treść

ocenił(a) film na 1
Bonus

Film mi parę rzeczy jednak podpowiedział. Najważniejsza z nich - nie oglądać takich filmów.

ocenił(a) film na 6
Varith

Dobry film,wyjasnienie zaskakujace.Muzyka miodzio!

ocenił(a) film na 2
aronn

najlepszym przyjacielem podczas oglądania tego filmu jest klawisz z przypisaną funkcją >>5 s

ocenił(a) film na 6
yemeth1

Nie dorosles do pewnych filmow :D

ocenił(a) film na 2
aronn

do filmów, które brak tempa, napięcia czy fabuły maskują obrzydliwie przeciągniętymi "artystycznymi" ujęciami i całymi scenami które absolutnie nic nie wnoszą do niczego, tylko po to żeby na końcu powiedzieć "syke, it was all a dream... or was it?!" - faktycznie nie dorosłem.

yemeth1

Faktycznie nie dorosłeś.

Możesz nie lubić wolnych scen, ale one nie są obrzydliwe i niewnoszące tylko dlatego, że ich nie lubisz.

ocenił(a) film na 2
hyrkan

ojezu typie jeszcze stalkujesz jakies moje stare posty zeby mi dosrac XD idz lepiej sobie herbaty zaparz albo cos, w ogole wyjdz z domu czasem

yemeth1

często ci się zdaje, że gdy wchodzisz na forum służące do pisania postów i ktoś ci odpowie, to jest to stalking?

A gdy twoja mama płaci za pieluchę dla ciebie, to też stalkuje sklep, czy robi coś, co jest na miejscu? :)