Niecne uczynki

Dirty Deeds
2005
6,2 14 tys. ocen
6,2 10 1 14451
4,5 2 krytyków
Niecne uczynki
powrót do forum filmu Niecne uczynki

Dzisiaj o 21 na Polsacie:)

użytkownik usunięty

Ciekawe co to za film...Bardzo lubie American Pie i mam sentyment do tej komedii. Z komentarzy jakie tutaj ujrzalem widac ze ta komedia chyba nie dorasta do piet AP. No coz przekonam sie dzisiaj wieczorem...:D

tez bardzo lubie Ap , ale zauwazylem ze na filmwebie najlepsze filmy ludzie potrafia zmieszac z blotem tak wiec sie komenatrzami nie przejmuj. tylko szkoda ze filme jest na polsacie a wiec co 20 minut reklamy ;//

ocenił(a) film na 5
mateush65

kiedyś oglądałam ten film na Canal + i straaasznie mi się spodobał ..
i chciałam wczoraj też na polsacie obejrzeć ale niestety nie miałam okazji .. z to mi się bardziej podobał TEN film niż AP .
AP .. no cóż nie przepadam za tym .. i nie wiem czemu porównują ten film
to niego .. jest zupełnie inny ... i ma sens .. a nie to co AP

ocenił(a) film na 6
Misery_

Oglądałem wczraj ten film.. Nie był zbyt fajny, myślałem ,że bedzie lepszy dałem 6/10. Gdy reklamowali ten film na polsacie to mowili "komedia stylu American Pie", jeśli mam to skomentować to moge ich tylko wyśmiać. Nic nie bedzie takiego idealnego jak american pie wiec tego filmu nie mozna nawet porównywać, ap to jest cos nadzwyczajnego, szczególnie te pierwsze odcinki, które niektórzy nazywają klasykami. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
astok0

Dziwi mnie zawsze w filmat tego typu, że 18 letniego kolesia stac na taką klasyczną furę, (to chyba był Dodge SuperBee albo Playmouth RoadRunner) dobrze zachowane sztuki kosztują 50 i wiecej tysięcy dolarów a w filmie auto wygladało na ideał, poza tym koszt utrzymania 40 letniego wozu jest bardzo duży. Bezsensu jest tez postac tego gangstera, co niby w Vietnami służył, no chyba że miał 15 lat bo wojna się skończyła w 75 roku. Generalnie film jest mało śmieszny, choc na szczescie nie nudzi.