Niedobrani

Long Shot
2019
6,6 34 tys. ocen
6,6 10 1 34236
6,9 41 krytyków
Niedobrani
powrót do forum filmu Niedobrani

Każdego śmieszy coś innego, jasna sprawa. Więc film może śmieszyć i bawić wulgarny język i niesmaczne sytuacje. Kogoś może bawić, mnie nie do końca. Widać w tym filmie dużo pomysłowości, ale mam wrażenie że twórcy zaczęli się gubić. Pod koniec trudno zrozumieć, czy bardziej utożsamiać się z działaniem bohaterów. W połowie filmu miałam wrażenie, że powinien się skończyć. Mamy kilka zabawnych scen, ok aktorów, ciekawe zwroty akcji, ale wszystko jest okraszone słabym humorem, średnio logicznym działaniom postaci. Nie mogę powiedzieć, że polecam ten film. Może kogoś zaskoczyć czy rozbawić, ale ogólnie dobre to nie było.

ocenił(a) film na 3
aldix007

Dokładnie dobre to nie było. Film w połowie zaczął mnie wręcz irytować. Głupie amerykańskie poczucie humoru, niesmaczne dialogi i sceny. Kilka trochę zabawnych scen i tyle. Miałem chęć wyjść z kina i następnym razem przy kolejnym głupim filmie chyba tak zrobię. Fabuła filmu też bardzo infantylna. Na prawdę to było kiepskie kino. Porównując takie komedie z naszymi polskimi to niebo a ziemia.