Niekończąca się opowieść

Die Unendliche Geschichte
1984
7,3 76 tys. ocen
7,3 10 1 75996
7,1 20 krytyków
Niekończąca się opowieść
powrót do forum filmu Niekończąca się opowieść

Szukam ksiązki

ocenił(a) film na 9

na podstawie której nakręcono film. Może ktoś wie w jakiej księgarni internetowej można ją kupić, bo tam gdzie szukałam jej nie ma. Szukam też "Jumanji" Chrisa Van Allsburga. A może ktoś ma te książki i mi je odsprzeda?

ocenił(a) film na 8
gosia986

Spróbuj na allegro,ja miałem kiedyś wypożyczoną z biblioteki więc tam też możesz spróbować:)Co do Jumanji to powinno być trudniej

ocenił(a) film na 8
What_The_Fuck

btw książka ma inny tytuł:"niekńcząca się historia'

ocenił(a) film na 9
What_The_Fuck

Wiem że tytuł jest trochę inny niż tytuł filmu, ale i tak nie mogę jej znaleźć. W empiku kiedyś była, ale już jest niedostępna

ocenił(a) film na 9
gosia986

Znalazłam książkę na Allegro. Ale niestety moja oferta została przebita i ktoś ją kupił za 96 zł(!),a ja mogłam dać tylko 40 :-(. Ale będę szukać dalej. Jak ktoś może pomóc to będę bardzo, bardzo wdzięczna.

ocenił(a) film na 8
gosia986

Nie wiem, gdzie szukałaś tej książki, ale wiem, że powinniby mieć ją w księgarni wysyłkowej Wydawnictwa Siedmioróg. Wejdź na www.siedmiorog.com i spróbuj szczęścia właśnie pod tym adresem. :) Ja, niestety, nie mogę swojej odsprzedać, gdyż zdobyłam ją jako nagrodę w konkursie plastycznym na najładniejszą ilustrację do książki, organizowanym kilka lat temu przez "mały Przewodnik Katolicki", i jestem do niej bardzo przywiązana. ;) Ale jeszcze raz radzę ci poszukać tej książki na www.siedmiorog.com, oni na pewno będą mieć tę książkę, ostatecznie to oni są jedynym polskim wydawnictwem, które ją wydało w języku polskim. :)

ocenił(a) film na 9
joanna_kordus

Tam też nie ma. Chyba dalej będę musiała co pewien czas zaglądać na Allegro.

ocenił(a) film na 8
gosia986

Jeśli chcesz mogę ci wysłać e-booka.
Podaj maila

ocenił(a) film na 9
Bartekh28

E-booka już znalazłam i mam już książkę z biblioteki, ale jednak wolałabym mieć swoją. Ale i tak dzięki :-)

użytkownik usunięty
gosia986

pochodź po sklepach i poszukaj to znajdziesz. wyd. siedmioróg, taka fioletowa okładka.

ocenił(a) film na 9

Tak jakby w żadnej księgarni nie znalazłam. A nazwa wyd. nie jest za bardzo pomocna.

użytkownik usunięty
gosia986

a co będzie pomocne?

k

ocenił(a) film na 9

Jakoś wątpię, żebym gdzieś znalazła tą książkę. Jedynie na Allegro, tylko że za każdym razem jak ją tam znajduję, to ktoś przebija moją ofertę. Nie wiem czemu w żadnej księgarni tej książki nie ma, przecież nie jest taka stara.

ocenił(a) film na 7
gosia986

Ja kiedyś miałam tę książkę. Z tego co pamiętam to powinna gdzieś jeszcze byc, w niezłym stanie. Jeśli nadal Ci na niej zależy to mogłabym poszukać i ewentualnie, jak znajdę to odsprzedać.
Ale zaznaczam, nie obiecuję że znajdę {:

ocenił(a) film na 9
krwawa_mary69

Ok. To jakby co to sie dogadamy. Ogólnie szukam książek na podstawie których nakręcono filmy.

gosia986

http://www.allegro.pl/item742908379_nie_konczaca_sie_historia_michael_ende.html
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Violanna

dzięki bardzo

gosia986

Udało się kupić książkę na Allegro? Też poszukiwałam, kupiłam w tym tygodniu :) pierwsze wydanie z 1986 r., wydawnictwo: "Nasza Księgarnia"

ocenił(a) film na 7
Violanna

Uwielbiam to wydanie, czytałem ją zaraz jak się ukazała, jeszcze przed zobaczeniem filmu. (Zresztą autor usunął swoje nazwisko z czołówki, nie był zadowolony z ekranizacji). Książka jest magiczna :) Film oglądałem dziś w ramach powtórki i straszliwie się zestarzał, a muzyka najbardziej! Pozdrawiam