na podstawie której nakręcono film. Może ktoś wie w jakiej księgarni internetowej można ją kupić, bo tam gdzie szukałam jej nie ma. Szukam też "Jumanji" Chrisa Van Allsburga. A może ktoś ma te książki i mi je odsprzeda?
Spróbuj na allegro,ja miałem kiedyś wypożyczoną z biblioteki więc tam też możesz spróbować:)Co do Jumanji to powinno być trudniej
Wiem że tytuł jest trochę inny niż tytuł filmu, ale i tak nie mogę jej znaleźć. W empiku kiedyś była, ale już jest niedostępna
Znalazłam książkę na Allegro. Ale niestety moja oferta została przebita i ktoś ją kupił za 96 zł(!),a ja mogłam dać tylko 40 :-(. Ale będę szukać dalej. Jak ktoś może pomóc to będę bardzo, bardzo wdzięczna.
Nie wiem, gdzie szukałaś tej książki, ale wiem, że powinniby mieć ją w księgarni wysyłkowej Wydawnictwa Siedmioróg. Wejdź na www.siedmiorog.com i spróbuj szczęścia właśnie pod tym adresem. :) Ja, niestety, nie mogę swojej odsprzedać, gdyż zdobyłam ją jako nagrodę w konkursie plastycznym na najładniejszą ilustrację do książki, organizowanym kilka lat temu przez "mały Przewodnik Katolicki", i jestem do niej bardzo przywiązana. ;) Ale jeszcze raz radzę ci poszukać tej książki na www.siedmiorog.com, oni na pewno będą mieć tę książkę, ostatecznie to oni są jedynym polskim wydawnictwem, które ją wydało w języku polskim. :)
E-booka już znalazłam i mam już książkę z biblioteki, ale jednak wolałabym mieć swoją. Ale i tak dzięki :-)
pochodź po sklepach i poszukaj to znajdziesz. wyd. siedmioróg, taka fioletowa okładka.
Tak jakby w żadnej księgarni nie znalazłam. A nazwa wyd. nie jest za bardzo pomocna.
Jakoś wątpię, żebym gdzieś znalazła tą książkę. Jedynie na Allegro, tylko że za każdym razem jak ją tam znajduję, to ktoś przebija moją ofertę. Nie wiem czemu w żadnej księgarni tej książki nie ma, przecież nie jest taka stara.
Ja kiedyś miałam tę książkę. Z tego co pamiętam to powinna gdzieś jeszcze byc, w niezłym stanie. Jeśli nadal Ci na niej zależy to mogłabym poszukać i ewentualnie, jak znajdę to odsprzedać.
Ale zaznaczam, nie obiecuję że znajdę {:
Ok. To jakby co to sie dogadamy. Ogólnie szukam książek na podstawie których nakręcono filmy.
Udało się kupić książkę na Allegro? Też poszukiwałam, kupiłam w tym tygodniu :) pierwsze wydanie z 1986 r., wydawnictwo: "Nasza Księgarnia"
Uwielbiam to wydanie, czytałem ją zaraz jak się ukazała, jeszcze przed zobaczeniem filmu. (Zresztą autor usunął swoje nazwisko z czołówki, nie był zadowolony z ekranizacji). Książka jest magiczna :) Film oglądałem dziś w ramach powtórki i straszliwie się zestarzał, a muzyka najbardziej! Pozdrawiam