6,1 38 tys. ocen
6,1 10 1 37823
4,3 9 krytyków
Nieletni / pełnoletni
powrót do forum filmu Nieletni / pełnoletni

film ok

ocenił(a) film na 7

..moja nota to 8, jednak nie zdziwilabym sie, gdyby ktos wystawił niższą ocenę, nie kazdemu mogłoby się to podobać. Dla mnie ok, niektóre sceny naprawdę super, można się pośmiać, ale początek filmu strasznie nudny..;(

ocenił(a) film na 7
adeczka16

Zgadzam się z przedmówcą - początek nudny, ale i tak całkiem spoko film. Nie rozumiem ludzi, którzy porównują ten film z "Projekt X" - to jest zupełnie inna kategoria. W "Projekcie..." - według mnie - fabuła jest lekko mówiąc denna. Jest zupełnym przeciwieństwem "21 and over" - tu dzieje się coś ciekawego, są pokazane jakiekolwiek wartości (przyjaźń, miłość...), nie to co w "Projekcie..". Oczywiście nie skreślam "Projektu..." - film był nawet okej, ale są to zupełnie dwa inne filmy.

Swoją drogą dystrybutorzy znów pokazali klasę w tłumaczeniu tytułów ;)

adeczka16

skoro film ok to najbardziej pasuje ocena 6- czyli niezły. 8 to film bardzo dobry, tak go oceniając zabraknie Ci skali na ponadprzeciętne filmy...

ocenił(a) film na 8
mkbewe1

nie wiem dlaczego tyle osób skupia się na tym dlaczego jakiś film ma niską czy wysoką ocenę. Każdy ma swój gust i wg niego ocenia film. To co dla jednych jest chałą dla innych może być majstersztykiem, bo np. lubi ten typ humoru czy taki typ filmów.

ocenił(a) film na 6
adeczka16

nie dziwie sie ze dalas 8 skoro u Ciebie Garbi superbryka ma 10...

ocenił(a) film na 7
mino88

Może podoba mi się ten film? To, że tamten mi się akurat przypodobał nie znaczy od razu, że tutaj nie mogę dać 8. Jeśli uważasz, że film zasługuje na mniej to wystaw swoją ocenę, pozdrawiam :)

mino88

hahaha córka prezydenta też 10 lolz xDDD

ocenił(a) film na 6
adeczka16

8 to dość dużo nawet w skalii komedii. Film był fajny,ale bez przesady :D

ocenił(a) film na 7
kasiapfk1

na każdym kroku będę o tym przypominał. Oceniajmy filmy gatunkami - co to znaczy dość dużo w skali komedii? Komedia nie może być arcydziełem?

ocenił(a) film na 6
tomekrzadki2

to znaczy, że dla mnie 8 to dość duża ocena dla tego filmu :] oczywiście, że może być arcydziełem.

adeczka16

Co z wami jest nie tak każdy ocenia film jak chce subiektywnie. To że komuś podoba się jakiś film po co się z niego naśmiewać, równie dobrze osoby które się naśmiewają że ktoś dał za wysoką ocenę mogłyby zostać wyśmiane za inny film przez osobę z której się naśmiewały...

Totalna głupota.

ocenił(a) film na 8
mzetka3

Tez daje 8 cały czas akcja i jak dla mnie film smieszny , najlepsza scena w filmie to ta z misiem