Tego się po prostu nie da oglądać...absurd goni absurd... wyłączony po 20 minutach.
wiesz co pisalem to do Ciebie w 33 minucie no i do tego czasu wlasnie bylo spoko ale pózniej juz o matko bosko co to sie stanelo w tym filmie co to mialo byc dam ocene 4 za pierwsza scene i role russa
To ja mam jeszcze gorzej, Twojego absurdalnego komentarza nie doczytałem do końca i musiałem szybko skomentować.
Jestem tego samego zdania. Zlepek kretyńskich zachowań i nieudolnej policji W U S A! Tez dałem 1. To jakaś żenada
Obejrzałem całość. Tu się nic nie trzyma kupy. Wisienką na torcie był samochód na lawecie położony do góry nogami. :D
słaby film, w dodatku kiepskie zakonczenie, ta niewdzięczna, samolubna feministka z synusiem powinna zginąć!!!!!
Jedzie za mną człowiek który zabił kilka osób!! Niestety wszystkie patrole są zajęte, jadą do wypadku... a nie no to spoko, to jadę dalej, normalna sytuacja w USA :)
To była pierwsza reakcja operatora 911. Nie zdążyli dokończyć tej rozmowy, bo bateria w tablecie padła.
Popieram gniot jakich mało . Jakiś otyły facet jeździ po mieści i zabija . WTF ?? Policjant z metra nie trafia !!!
Dotrwałem do końca, daje 4 bo mimo wszystko fajnie się ogląda Russella jako zwyrola, reszta to aktorskie dno na poziomie tanich horrorów.