Typowo hollywoodzka opowieść. Ciężkie życie z problemami, ciężka praca i dochodzimy na szczyt. Fabuła oparta o prawdziwą historię zawodnika. Wszystko jest ok, dobrze, poprawnie - poprawna gra aktorska, poprawnie nakręcony. Poprawnie, ale nie dobrze, albo bardzo dobrze. Mi osobiście czegoś brakuje do lepszego końcowego efektu. Na długo w pamięci obraz nie zapadanie, chociaż sama historia jest naprawdę ciekawa i podniosła. 6/10
Ech, pisz o swoich uczuciach ile chcesz, tylko na litość boską, nie zaczynaj zdania od "mi", bo to rani uszy. Na początku zdania wyłącznie "Mnie".
I po co te nieuprzejmości Pan/Pani idealny/a ? Chciałeś się wywyższyć i upomnieć, to zrobiłeś to. Czego oczekiwałeś? Nie satysfakcjonuje cię rezultat i wchodzisz na swój wyższy poziom ?
Czujesz się ofiarą nienawiści?
Biedaczyna już sobie nawiązała ze mną chore osobiste relacje i szuka cierpienia u obcego chłopa.
Poszukaj profesjonalnej pomocy.
Znając osobników twojego pokroju sądzę, że twoja nienawiść i uprzedzenia dotyczą wszystkich, którzy mają inne poglądy, kolor skóry, orientację czy religię. To ty potrzebujesz pomocy profesjonalisty, choć rokowania są słabe.