Nieprawdopodobna historia

An Awfully Big Adventure
1995
7,0 1,7 tys. ocen
7,0 10 1 1735
5,5 2 krytyków
Nieprawdopodobna historia
powrót do forum filmu Nieprawdopodobna historia

Nie wiem czy zauważyliście, ale ten film jest cały czas puszczany na Euro Zone... Oczywiście film jest bardzo dobry i zobaczę go jeszcze raz ale puszczanie go jakiś 6 raz to przesada.

kwiat

Przepraszam pomyłka w nazwie stacji Zone Europa

kwiat

Kwiat, ja też oglądałam ten film na Zone Europa, mam go też na kompie- napisów jednak niespełna znaleźć więc chcę się pokusić o stworzenie takowych... Dużo razy oglądałaś to z polskim lektorem? Bo ja tylko raz i na samym początku w wersji angielskiej nie słyszę co mówi wuj Vernon i mnie to bardzo denerwuje...

PS. Wiesz, że ta wersja z Zone Europa została okrojona o 'sceny' i to bodajrze w trzech miejscach...

PS.2. Będę wdzięczna za pomoc :*

Nela

Ja go oglądałam 2 i pół raza ten film:P

kwiat

To pamietasz tą scenę z samego początku jak wuj Vernon zabiera Stellę z gruzowiska??? bo ja tam naprawdę nic konkretnego usłyszeć nie mogę...

Nela

Film zaczyna się od tego że Wuj mówi do Stelli żeby się pośpieszyła bo jest niebezpiecznie i uciekają do jakiegoś domu ( gruzowiska)... potem Stella przywołuje do siebie wspomnienia jak była małym dzieckiem w kołysce, a potem Wuj mówi żeby się nie martwiła i wszystko będzie dobrze. I zaczyna się nowa scena jak się szykuje do tego teatru:)

P.S nie wiem czy słowa które napisałam są tak samo w oryginale ale na pewno chodzi o ten sam przekaz

kwiat

W naszej telewizji też lecą same powtórki więc nie ma się im co dziwić.
Ja tam ubolewam bo nie mam tego programu i ten film widziałam tylko raz przy okazji pobytu u znajomej i prawdę mówiąc nie wiele z niego wiem a szkoda.