Niesamowicie prawdziwa historia dwóch zakochanych dziewczyn

The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love
1995
6,7 674  oceny
6,7 10 1 674
Niesamowicie prawdziwa historia dwóch zakochanych dziewczyn
powrót do forum filmu Niesamowicie prawdziwa historia dwóch zakochanych dziewczyn

Dobry.

ocenił(a) film na 9

Film choć już toszeczkę stary, wart jest obejrzenia. Dobra historia dwóch zakochanych nastolatek. ^^ Miło i przyjemnie się go ogląda. Nie wiedziałam, że Laurel Holloman, znana z The L Word (Tina), grała wcześniej w filmach o innej miłości :) Teraz już wiem ^^ Ogólnie film, w swej tematyce, godny uwagi :)

calisha_88

A czy jest mozliwosc nabycia tego filmu od Ciebie?
????

ocenił(a) film na 9
sibel85

Jest możliwość nabycia go poprzez eMulka :) także owocnych poszukiwań życzę :)

ocenił(a) film na 9
calisha_88

Calisha zaproponowałaś żebym zobaczyła ten film - tak więc zrobiłam :) Przyjemnie się ogląda, ciekawy, niektóre sceny śmieszne ( przede wszystkim uśmiałam się gdy dziewczyny rano smacznie sobie spały, niespodziewanie mamusia wróciła do domu, a one zaczęły skakać po łóżku nie wiedząc co mają robić ).
A co do Laurel Holloman to zastanawiam się, jak zareaguje jej córka gdy już będzie starsza i zobaczy mamę w niektórych scenach z L Worda ;)

____18

Masz na myśli te, w który Tina Kennard uprawia seks będąc w zaawansowanej ciąży? Też o tym myślałam.

Poza tą jedną kwestią uwielbiam podejście Laurel H. do życia, sposób kreowania przez nią postaci i wypowiedzi o nich :) No i jej głos.

ocenił(a) film na 10
calisha_88

W życiu by mi przez myśl nie przeszło że Randy i Tinę gra ta sama aktorka, w szoku jestem.
A film naprawdę świetny i te fragmenty z Whitmana:)

calisha_88

Gdzie go zobaczę online?

buterfly

Już oglądałam dzięki

Weronka90

Jakie wrażenia, polecasz czy niekoniecznie? - Pytam, bo tematyka LGBT nie jest mi obca.

buterfly

Dawno oglądałam ale myślę że zrobił na mnie wrażenie jak dałam wysoką ocenę bo lubię filmy seriale zapadające w pamięć coś nas uczące bo np 4 sezon Emily w Paryżu klapa totalna i ciągną na siłę serial jak moda na sukces :P

buterfly

Polecam dobrego dnia Veronico

Weronka90

Dzięki za polecenia co prawda w przypadku Emily w Paryżu widziałem tylko zwiastun, ale klimat zwiastował serial głównie przeznaczony dla nastolatków.

buterfly

Na nudę może być nic specjalnego ale np Sex education polecam,13 powodów,Teoria wielkiego podrywu,

buterfly

Fajny też euforia