Na filmweb pisało że reżyser wymyślił żeby spiderman był gejem.
Jak dla mnie to głupstwo.
A wy co sądzicie????
Po pierwsze, nie widzę sensu zakładać dwa razy ten sam tematu [ http://www.filmweb.pl/film/Amazing+Spider-Man+2%2C+The-2014-622028/discussion/An drew+Garfield+zasugerowa%C5%82%2C+%C5%BCe+Spider-Man+powinien+by%C4%87+homoseksu alist%C4%85.,2241879#post_10247559 ].
Po drugie na "błyskotliwą" wypowiedź pana Andrew Garfielda trzeba patrzeć z przymrożeniem oka. Jednak jakby na nie patrzeć, czy to co mówił było na serio, czy też tylko robił sobie jaja, to na pewno udowodnił, że nie jest odpowiedzialnym aktorem. Swoją wypowiedzą otworzył puszkę Pandory, na portalu Comic Book Movies zawrzało, zresztą na Filmwebie również. Aktor jego pokroju nie powinien w ogóle przyznawać się do tego, że były prowadzone z producentami rozmowy na temat takich bzdur. Ortodoksyjni fani granej przen niego postaci mogą się poczuć urażeni takimi pomysłami i odbić się negatywnie na cały projekt. Liczę, że w niedługim czasie pojawi się sprostowanie w tej sprawie.
O! Na To czekałem!
Jak tylko zobaczyłem cytat Garfielda w temacie w linku wyżej, to naprawdę nie wiedziałem czy mówi serio czy nie. Wolałbym to drugie zdecydowanie, bo jestem fanem obecnej wersji Spider-Mana i taka rewelacja zniszczyłaby dla mnie całą postać, film, fabułę, pozytywne odczucia, z TASM 1...
'' Ortodoksyjni fani granej przen niego postaci mogą się poczuć urażeni takimi pomysłami i odbić się negatywnie na cały projekt.'' świetnie to ująłeś, dzięki wielkie...
Poza tym wolałbym nawet żeby Garfield przyznał że był naćpany jak to mówił, niż że na serio o to mu chodziło...